Ostanimo u kontaktu

72 SATA BEZ KOMPROMISA

Volonteri 72 sata Metković kreću u akciju, donosimo gdje i kad im se možete pridružiti

Objavljeno prije

Tim 72 sata bez kompromisa Metković obavještava građane gdje sve možete pronaći njihove volontere kako bi se što bolje popratila sva događanja.

Ovogodišnje akcije:

Čistka kuće oca Ante Gabrića i kuće gospođe Nade Šakote koja se nalazi kraj naše crkve, druženje u staračkom domu te u udruzi Leptirići, također druženje i u azilu „Dom za pet“ na Dubravici, prikupljanje sredstava u Studencu te kreativna radionica za osnovnoškolce u Ornitološkoj zbirci.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Sve ove akcije će se provesti u jutarnjim satima (otprilike oko 10 sati, najranija počinje u 8, ona čišćenje kuca oca Ante Gabrića) u petak, 15.10., dok akcija uređivanje vrta Srednje škole Metković će se odviti u popodnevnim satima (s početkom u 14 sati).

Za subotu organiziramo kreativnu radionicu u parku za djecu u dobi od 6 do 10 godina s početkom u 10 sati. Stoga obavještavamo roditelje da su sva djeca dobrodošla i da ih očekuju u što većem broju; dok je s druge strane taj dan druženje ponovno u azilu „Dom za pet“.

Tim 72 sata Metković naglašava sve one koji ih podržavaju u ovom projektu, a to su sponzori Grad Metković, Coffe & wine bar Bacchus, pekarna Klas, piterija Dragi, fast food Ham- Ham i Vinarija Deak.

CENTAR ZA KARIJERE MLADIH

Savjetnica župana Žaklina Marević na otvorenju EXPO smotre visokoobrazovnih institucija

Objavljeno prije

Savjetnica župana Žaklina Marević nazočila je u ponedjeljak u Dubrovniku EXPO smotri visokoobrazovnih institucija u sklopu koje će srednjoškolci iz Dubrovačko- neretvanske županije kao i njihovi vršnjaci iz Splitsko – dalmatinske županije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine dobiti priliku upoznati se s brojnim visokoobrazovnim institucijama, tvrtkama i drugim sudionicima, a sve kako bi se što bolje pripremili za tržište rada.

Savjetnica Marević ovom je prilikom istaknula kako je raduje što su, uz dubrovačke, na događaj stigli i učenici iz drugih županija, ali i zemalja.

”Ova suradnja znači puno svima nama, posebno mladima za razvijanje što bolje i kvalitetnije budućnosti”, napomenula je ona.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Više od 1500 maturanata kroz dva dana imat će priliku upoznati se s programima Visokog učilišta Algebra, RIT Croatia, Zagrebačke škole ekonomije i managementa, Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Dubrovniku, University Collegea Aspira, Sveučilišta VERN’, Hrvatskog katoličkog sveučilište, Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Prirodoslovno – matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagreb, Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i Učilišta Profokus.

Srednjoškolcima će se u formi izlagača i panelista predstaviti i Predstavništvo Europske komisije u RH, a naglasak će staviti na Konferenciju o budućnosti Europe i programe za mlade.

Smotra se održava u organizaciji Centra za karijere mladih Dubrovnik.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije