Ostanimo u kontaktu

PRVI NESLUŽBENI REZULTATI

Vodstvo Kolinde Grabar-Kitarović u Metkoviću, Opuzenu i Pločama

Objavljeno prije

Nakon svih obrađenih glasačkih mjesta u Metkoviću, Kolinda Grabar-Kitarović osvojila je 5.148, a Zoran Milanović 2.416 glasova.

U Opuzenu je Kolinda Grabar-Kitarović osvojila 968, a Zoran Milanović 516 glasova nakon svih izbrojanih glasova, a u Pločama nakon 33% obrađenih podataka Grabar-Kitarović je osvojila 527, a Milanović 507 glasova.

Na razini cijele Hrvatske, nakon 75% obrađenih glasačkih mjesta, Zoran Milanović ima 687.252, a Kolinda Grabar-Kitarović 602.637 glasova.

Pratite MetkovićNEWS jer ćemo vas pravovremeno izvještavati o novim podacima kako budu dostupni.

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE PLOČE

Poziv na edukativno predavanje ‘Suradnjom do uspjeha – Udruga Radost – moj drugi dom’

Objavljeno prije

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na edukativnom predavanju doktorandice Andree Gašpar Čičak, mag.rehab.educ koje će se održati dana 02. studenog 2020. s početkom u 10:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu Ploče.

Naziv predavanja je “Suradnjom do uspjeha- Udruga Radost- moj drugi dom” i obuhvaća problematiku s kojom se susreću osobe s teškoćama u razvoju i tjelesnim invaliditetom, važnost uloge Udruge i stručnjaka, potrebe i mogućnosti suradnje za postizanje napretka sveopćih uvjeta njihovih života.

Predavanje predstavlja jednu od niza aktivnosti projekta “20 godina radosti za Radosne” kojim Udruga Radost obilježava 20 godina djelovanja. Projekt financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Broj sudionika je ograničen i molimo Vas da poštivate mjere i preporuke Stožera civilne zaštite.

Poziv na edukativno predavanje 02.11.2020.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije