Ostanimo u kontaktu

STANJE NEPROMIJENJENO

Voda sa izvorišta Doljani i dalje nije za piće

Objavljeno prije

voda_iz_pipe

Iz gradskog vodovoda javljaju kako je stanje na izvorištu u Doljanima nepromjenjeno, te da voda i dalje nije za piće!

Izvorište u Doljanima trenutačno opskrbljuje slijedeća područja:

  • Općina Zažablje
  • Naselje Dubravica i Glušci
  • Dio lijeve strane grada Metkovića : ulica Put Kaštela, ulica Put Groblja, ulica Lovački Put, ulica Vladimira Nazora,ulica Stjepana Radića (od mosta prema Doljanima)
  • Desna strana Grada Metković (kompletno)
  • Naselje Doljani (BIH)

Za nevedena područja voda nije za piće!!
Za ostala područja : lijeva strana grada Metkovića (preko 90% korisnika) kao i naselja Prud, Vid i Krvavac 2 koriste vodu sa izvorišta u Prudu koja je u potpunosti ispravna za piće.

Kompletan Vodoopskrbni sustav grada Metkovića će najkasnije u ponedjeljak 11. studenog 2013. biti spojen na sustav NPKL (izvorište Prud) tako da će svi korisnici imati ispravnu vodu za piće. Naime svi građevinski radovi za spoj na NPKL su završeni ali čekaju se izvješća o analizi vode iz novoizgrađenog cjevovoda koje će nam dostaviti ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO, a navedena analiza vode za piće traje 72 sata.

Metković d.o.o. konstantno prati stanje na čitavom području vodoopskrbne mreže i korisnici će o svim promjenama biti pravovremeno obaviješteni.

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije