Ostanimo u kontaktu

GRADONAČELNIK OBIŠAO GLUŠCE

Voda preplavila cestu prema prigradskom naselju Glušci, Milan obećao prijevoz za učenike

Objavljeno prije

Zbog obilnih kiša i povećanog dotoka vode sa pritoka Trebišnica cesta prema naselju Glušci je poplavljena i može se proći samo kombijem ili većim vozilom.

To prigradsko naselje danas je s članovima DVD-a Metković posjetio gradonačelnik Dalibor Milan te obećao kako će zbog nastale situacije biti organiziran prijevoz za učenike.

Ništa bolja situacija nije ni prema općini Zažablje, poplavljen je predio Pologoše (Bijlei Vir), voda je prekrila cestu i prometuje na vlastitu odgovornost.

POPUŠTAJU COVID MJERE U SUSJEDSTVU

Ukinut policijski sat u Županiji Zapadnohercegovačkoj (BiH)

Objavljeno prije

Ukinut je policijski sat na području Županije Zapadnohercegovačke, potvrđeno je za portal Jabuka.tv.

– Stožer civilne zaštite ŽZH odlučio je ukinuti zabranu kretanja od 23:00 do 5:00 sati. Ostale mjere Zavod za javno zdravstvo će redefinirati. Prije svega tu mislim na ograničen broj ljudi na okupljanjima kao i mjere vezane za održavanje nastave u srednjim školama, – izjavila je za portal Jabuka.tv ravnateljica ZJZ ŽZH Andrea Jurić.

Odluka je stupila na snagu već danas te građani ŽZH se mogu slobodno kretati već od ponedjeljka navečer.

Epidemiološka situacija u toj bh županiji značajno se popravila u posljednje vrijeme. Broj novih slučajeva koronavirusa je u padu, a oporavlja se sve više ljudi.

Prema posljednjim podacima Zavoda za javno zdravstvo ŽZH, trenutačno je na području ove županije 97 aktivnih slučajeva Covida-19, a u posljednja 24 sata registrirano je pet novozaraženih osoba dok ih se 14 oporavilo.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije