Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

SUNCOKRET RURALNOG TURIZMA HRVATSKE

Vinariji Volarević zlatna povelja u kategoriji ‘Vinski turizam’

Objavljeno prije

Sedmi izbor za nagradu ‘Suncokret ruralnog turima Hrvatske’ za 2019. godinu održao se nedavno u Zagrebu, a u Dubrovačko-neretvansku županiju otišlo je nekoliko priznanja.

U kategoriji vinski turizam najboljom je proglašena Vinarija Volarević iz Metkovića, među ostalim nagrađenima u našoj županiji je Smiljana Matijaca koja je dobila zlatnu povelju za ‘Zaštićene i marketinške oznake’ za tradicionalne korčulanske slastice.

Čestitke Vinariji Volarević te svim nagrađenima, a popis ostalih dobitnika ‘Suncokreta ruralnog turizma’ možete pronaći ovdje.

foto: Denis Jerković / Hanza media

JUBILARNA NOĆ KNJIGE

Gradska knjižnica Metković poziva na predstavu za djecu ‘Nemaš pojma, Grizlijane!’

Objavljeno prije

U Gradskom kulturnom središtu u srijedu, 21. travnja u 17.30 sati održat će se predstava za djecu ‘Nemaš pojma, Grizlijane!‘ u izvedbi Kazališta Smješko iz Zagreba.

Predstava je namijenjena djeci od 4 do 12 godina, traje do 45 min, a ulaz je besplatan.

Glavni lik predstave je simpatični medo Grizlijan, koji počinje učiti kako se treba sam snalaziti u svijetu koji ga okružuje. Predstava se bavi problemima sa kojima se susreće svako dijete pri polasku u školu kada mora naučiti kako postati samostalniji i kako prihvatiti odgovornosti. Ova poučna priča uči djecu kako nema smisla plakati nad onime u čemu nisu dobra, već se treba truditi i promijeniti to radom.

Organizator je Gradska knjižnica Metković povodom jubilare, desete Noći knjige.

Predstava će se održati u skladu sa epidemiološkim mjerama i preporukama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije