Ostanimo u kontaktu

EDUKACIJA DJECE KROZ IGRU

Vila Zubolina i Zub educirali djecu o oralnom zdravlju i higijeni

Objavljeno prije

Vila Zubolina i Zub - Gradska knjižnica

U Gradskoj knjižnici Metković jučer je bilo veselo. Mnoštvo djece uživalo je u različitimi igrama i druženju s vilom Zubolinom i Zubom koji su im kroz zabavan način ukazali na važnost održavanja oralnog zdravlja.

Udruga ‘Zubolina’, koju vode studenti dentalne medicine u Splitu, predvođeni predsjednikom Robertom Čepo i našom Metkovkom, Anteom Pipinić, koja je i incijator njihove aktivnosti u Metkoviću, želi doprinijeti unaprjeđenju oralnog zdravlja i oralnih navika u Hrvatskoj te za cilj ima edukaciju djece o oralnom zdravlju i oralnoj higijeni. Nastoji kod djece smanjiti strah od stomatologa te na njima prihvatljiv način podignuti svijesti o oralnom zdravlju.

Na edukaciji su sudjelovala djeca od 3 do 10 godina, a nakon završene edukacije svi su dobili diplome i prigodne poklone!

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije