Ostanimo u kontaktu

VIKEND ZA DRUŠTVO U VILA DANICI

Caffe bar LONGO poziva na zabavu uz Branka Medaka i izvlačenje nagradne igre!

Objavljeno prije

Već smo pisali o popularnom Caffe baru LONGO na Jerkovcu i nagradnoj igri s kojom tri para vodi na vikend u Vilu Danicu. I primaklo se izvlačenje!

U srijedu, 2. rujna s početkom od 20 sati u lake note Branke Medaka održat će se izvlačenje nagrada, glavne kojom sretno društvo ide na odmor vikend u prekrasnu Vila Danicu i druge dvije utješne a to su baksa Heinekena i majica Hajduka.

Ako postoje oni koji još ne znaju o kojem ugostiteljskom objektu je riječ, Caffe baru LONGO nalazi se u urbanom dijelu Jerkovca, na križanju Ulice Alozija Stepinca i Jadranske ulice, u neposrednoj blizini Osnovne škole don Mihovila Pavlinovića. Osim pomno osmišljenog svakog detalja, popularnih cijena pića te terase od 120 m², ovaj ugostiteljski objekt krasi i uljudno osoblje koje će vas pristojno docekati u svako doba dana te dječje igralište u neposrednoj blizini tako da mladi roditelji na miru mogu popiti svoju kavicu ili piće.

Napomenimo još i to, u nagrodnoj igri ste mogli sudjelovati konzumacijom jednog od četiri pića (gin, cedevita, mala kava s mlijekom i dec cole (10kn) te heineken točeni 0,25) i popunjavanjem osobnih podataka u formi za sudjelovanje na poleđini računa, a o Vili Danici smo već pisali, ukratko, pored mirnog i opuštajućeg mjesta krasi je ugodan prostor za druženje uz bazen, grill i druge sadržaje.

Također, od petka 4. rujna počinje novi program u CB Longo Ladeis Night! Boca Bombaya GRATIS za najveseliju ekipu! Promo cijene pića, votka, gin i jager po 10 kn i sve to uz hrvatsku trash glazbu.

BOGAT ZABAVNI PROGRAM

Općina Kula Norinska poziva na Ribarsku noć u Krvavcu

Objavljeno prije

Općina Kula Norinska organizira Ribarsku noć koja će se održati na Rivi u Krcavcu I, u subotu, 18. rujna s početkom od 18 sati.

Ulaz je besplatan a posjetitelje očekuje bogata trpeza uz zabavni program za koji će se pobrinuti Grupa Narona.

Ovaj događaj je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo, u sklopu kojeg je također nabavljen je i party šator, plinski roštilj i pivske garniture koje će i ubuduće biti na raspolaganju svim stanovnicima i udrugama Opcine Kula Norinska.

ULAZ JE UZ COVID POTVRDE I PRIDRŽAVAJTE SE COVID-19 MJERA. 

Ribarska noć u Krvavcu

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije