Ostanimo u kontaktu

VIKEND ZA DRUŠTVO U VILA DANICI

Caffe bar LONGO poziva na zabavu uz Branka Medaka i izvlačenje nagradne igre!

Objavljeno prije

Već smo pisali o popularnom Caffe baru LONGO na Jerkovcu i nagradnoj igri s kojom tri para vodi na vikend u Vilu Danicu. I primaklo se izvlačenje!

U srijedu, 2. rujna s početkom od 20 sati u lake note Branke Medaka održat će se izvlačenje nagrada, glavne kojom sretno društvo ide na odmor vikend u prekrasnu Vila Danicu i druge dvije utješne a to su baksa Heinekena i majica Hajduka.

Ako postoje oni koji još ne znaju o kojem ugostiteljskom objektu je riječ, Caffe baru LONGO nalazi se u urbanom dijelu Jerkovca, na križanju Ulice Alozija Stepinca i Jadranske ulice, u neposrednoj blizini Osnovne škole don Mihovila Pavlinovića. Osim pomno osmišljenog svakog detalja, popularnih cijena pića te terase od 120 m², ovaj ugostiteljski objekt krasi i uljudno osoblje koje će vas pristojno docekati u svako doba dana te dječje igralište u neposrednoj blizini tako da mladi roditelji na miru mogu popiti svoju kavicu ili piće.

Napomenimo još i to, u nagrodnoj igri ste mogli sudjelovati konzumacijom jednog od četiri pića (gin, cedevita, mala kava s mlijekom i dec cole (10kn) te heineken točeni 0,25) i popunjavanjem osobnih podataka u formi za sudjelovanje na poleđini računa, a o Vili Danici smo već pisali, ukratko, pored mirnog i opuštajućeg mjesta krasi je ugodan prostor za druženje uz bazen, grill i druge sadržaje.

Također, od petka 4. rujna počinje novi program u CB Longo Ladeis Night! Boca Bombaya GRATIS za najveseliju ekipu! Promo cijene pića, votka, gin i jager po 10 kn i sve to uz hrvatsku trash glazbu.

POZIV 'ZAŽELI - PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA – FAZA II'

Udruga Dobra nastavlja s projektom ‘Ja iz ove zemlje ne idem’

Objavljeno prije

U Zadru 17. rujna održalo se svečano potpisivanje ugovora u okviru Poziva „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II“ za koje su potpisani i uručeni ugovori ukupne vrijednosti 12,1 milijuna kuna, te će se kroz provođenje projekta zaposlit ukupno 131 žena koje će pružati uslugu potpore i podrške za 786 starijih i/ili nemoćnih osoba u sljedećih godinu dana.

Jedan od potpisnika ugovora bila je i udruga DOBRA iz Metkovića. Na dodjeli su iz Metkovića sudjelovali predstavnici Udruge DOBRA, čiji je projekt „Ja iz ove zemlje ne idem! br.2“ ugovoren u iznosu od  1.389.900,00 kn.  Projekt će se realizirati na području općina Pojezerje, Slivno, Zažablje i grada Metkovića u narednih 14 mjeseci, te je nastavak na prethodni projekt „Ja iz ove zemlje ne idem!“, koji se provodio prethodnih 30 mjeseci.

Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje – podružnica Dubrovnik, Centar za socijalnu skrb Metković, Općina Zažablje i Općina Pojezerje. Projekt „Ja iz ove zemlje ne idem! br. 2“ je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije