Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKI PUB KVIZ

Veteranima prvo mjesto, uspješne su bile i ekipe Derek and dominos, Tatjana Munižaba i Pelješki čaglji

Objavljeno prije

U dvadesetsedmom ovogodišnjem izdanju Neretvanskog pub kviza u opuzenskom Motelu Delta, pobjeda je otišla ekipi Veterani koji su upisali ukupno 94 boda, te su uz piće od motela Delta dobili i vrijedne poklon-bonove od Amadeusa, Ploče.

Drugoplasirana ekipa Derek and Dominos je dobila jumbo pizzu u Fast Foodu Ljiljana Opuzen i piće od motela Delta, a upisali su ukupno 85 bodova. Samo pola boda manje je imala ekipa Tatjana Munižaba kojoj je pripao poklon sladoleda Carmel Ice. Četvrtoplasirana ekipa Pelješki čaglji dobila je poklon ulaznice za Kino Pobjeda Metković. U kategoriji Lakiluzer, tura pića za deveto mjesto je pripala ekipi Nisam školovala.

Na ovom kvizaškom druženju sudjelovalo je ukupno 14 kvizaških ekipa, a slijedeći Delta kviz 28/2019 igra se u petak 21. lipnja s početkom u 21 sat.

VINOGORJE KOMARNA

Varteksov ‘nesavršeni muškarac’ don Marino Ninčević posjetio Vinariju Terra Madre

Objavljeno prije

U četvrtak je Vinariju Terra Madre u Komarnoj posjetio don Marino Ninčević, 13. Varteksov ‘nesavršeni muškarac’.

Don Marino je svećenik, znanstvenik, pedagog, filozof, teolog, profesor na Sveučilištu u Zagrebu, misionar u Africi… Trenutno u Zambiji gradi đački i studentski dom kako bi se siromašna djeca i mladi mogli školovati. Nedavno je objavio zapaženo znanstveno djelo-knjigu ‘Kognitivna kibernetika – Računska racionalnost misaonih sustava’.

Don Marino je javnosti postao poznat kad ga je modna kuća Varteks izabrala za jednog od svojih manekena, odnosno istaknutih javnih ličnosti koji nastupaju pod egidom ‘nesavršenih muškaraca’.

– Čast nam je da je ovaj ‘nesavršeni muškarac’ posjetio našu savršenu vinariju Terra Madre i da je pristao pozirati s našim vinima, – ističu iz Vinareije Terra Madre.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije