Ostanimo u kontaktu
HDZ BANNER

NERETVANSKI PUB KVIZ

Veteranima prvo mjesto, uspješne su bile i ekipe Derek and dominos, Tatjana Munižaba i Pelješki čaglji

Objavljeno prije

U dvadesetsedmom ovogodišnjem izdanju Neretvanskog pub kviza u opuzenskom Motelu Delta, pobjeda je otišla ekipi Veterani koji su upisali ukupno 94 boda, te su uz piće od motela Delta dobili i vrijedne poklon-bonove od Amadeusa, Ploče.

Drugoplasirana ekipa Derek and Dominos je dobila jumbo pizzu u Fast Foodu Ljiljana Opuzen i piće od motela Delta, a upisali su ukupno 85 bodova. Samo pola boda manje je imala ekipa Tatjana Munižaba kojoj je pripao poklon sladoleda Carmel Ice. Četvrtoplasirana ekipa Pelješki čaglji dobila je poklon ulaznice za Kino Pobjeda Metković. U kategoriji Lakiluzer, tura pića za deveto mjesto je pripala ekipi Nisam školovala.

Na ovom kvizaškom druženju sudjelovalo je ukupno 14 kvizaških ekipa, a slijedeći Delta kviz 28/2019 igra se u petak 21. lipnja s početkom u 21 sat.

POTPISAN UGOVOR O PREKOGRANIČNOJ SURADNJI

Nova dva milijuna kuna za Dom zdravlja Metković

Objavljeno prije

Danas je u galeriji Ustanove za kulturu i sport grada Metkovića potpisan ugovor kojim Dom zdravlja Metković dobiva približno dva milijuna kuna. Ugovor su potpisali državna tajnica Nikolina Klaić i ravnatelj doma zdravlja Metković Mihovil Štimac, uz prisustvo gradonačelnika Dalibora Milana i zamjenice župana Žakline Marević.

Riječ je o Interreg IPA programu IMprovement of Palliative HeAlth Care quality and accessibiliTy in cross-border area (IMPHACT) koji je odobren još koncem prošle godine i trebao je biti potpisan u ožujku, međutim, radi situacije sa koronavirusom potpisan je danas, a radi se o prekograničnoj suradnji Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora.

Donosimo video izjavu ravnatelja Mihovila Štimca.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije