Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKI PUB KVIZ

Veteranima prvo mjesto, Ruskoj tribini drugo, a Iwi Gurli treće mjesto na Delta kvizu

Objavljeno prije

VETERANI su pobjednici dvadesettrećeg ovogodišnjeg Neretvanskog kviza u opuzenskom motelu Delta, te su dobili jumbo pizzu od opuzenskog fast fooda LJILJANA i turu pića od motela Delta.

Drugoplasirana ekipa RUSKA TRIBINA je dobila turu pića i poklon paket sladoleda CARMEL ICE. Trećeplasirana ekipa IWO GURLA je dobila poklon paket od pet DVD-ova od opuzenske gradske knjižnice, dok je četvrtoplasirana ekipa DŽABA SMO TRLILULE dobila poklon paket ulaznica za metkovsko kino POBJEDA.

U katergoriji LAKILUZER, tura pića je pripala ekipi SITNA PILJEVINA TABAKALO za deseto mjesto u poretku. Slijedeći 24. Delta kviz igra se u petak 24. svibnja s početkom u 21 sat.

Izvor: Neretvanski pub kviz

VINOGORJE KOMARNA

Varteksov ‘nesavršeni muškarac’ don Marino Ninčević posjetio Vinariju Terra Madre

Objavljeno prije

U četvrtak je Vinariju Terra Madre u Komarnoj posjetio don Marino Ninčević, 13. Varteksov ‘nesavršeni muškarac’.

Don Marino je svećenik, znanstvenik, pedagog, filozof, teolog, profesor na Sveučilištu u Zagrebu, misionar u Africi… Trenutno u Zambiji gradi đački i studentski dom kako bi se siromašna djeca i mladi mogli školovati. Nedavno je objavio zapaženo znanstveno djelo-knjigu ‘Kognitivna kibernetika – Računska racionalnost misaonih sustava’.

Don Marino je javnosti postao poznat kad ga je modna kuća Varteks izabrala za jednog od svojih manekena, odnosno istaknutih javnih ličnosti koji nastupaju pod egidom ‘nesavršenih muškaraca’.

– Čast nam je da je ovaj ‘nesavršeni muškarac’ posjetio našu savršenu vinariju Terra Madre i da je pristao pozirati s našim vinima, – ističu iz Vinareije Terra Madre.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije