Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKI PUB KVIZ

Veteranima prvo mjesto, Ruskoj tribini drugo, a Iwi Gurli treće mjesto na Delta kvizu

Objavljeno prije

VETERANI su pobjednici dvadesettrećeg ovogodišnjeg Neretvanskog kviza u opuzenskom motelu Delta, te su dobili jumbo pizzu od opuzenskog fast fooda LJILJANA i turu pića od motela Delta.

Drugoplasirana ekipa RUSKA TRIBINA je dobila turu pića i poklon paket sladoleda CARMEL ICE. Trećeplasirana ekipa IWO GURLA je dobila poklon paket od pet DVD-ova od opuzenske gradske knjižnice, dok je četvrtoplasirana ekipa DŽABA SMO TRLILULE dobila poklon paket ulaznica za metkovsko kino POBJEDA.

U katergoriji LAKILUZER, tura pića je pripala ekipi SITNA PILJEVINA TABAKALO za deseto mjesto u poretku. Slijedeći 24. Delta kviz igra se u petak 24. svibnja s početkom u 21 sat.

Izvor: Neretvanski pub kviz

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Još jedan dan bez novozaraženih koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Od jučer uzeta 24 uzorka, 10 je negativno, a za ostale se čekaju rezultati. Preostalih 9 poslanih na analizu prekjučer, a za koje jučer do slanja priopćenja nisu stigli rezultati, također su negativni.

I danas je ozdravljena 1 osoba, iz Dubrovnika.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb su poslana 3174 uzorka.

U dubrovačkoj Općoj bolnici je hospitalizirana jedna osoba pozitivna na koronavirus.

U samoizolaciji na području naše županije nema niti jedna osoba. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije