Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKI PUB KVIZ

‘Veterani’ ponovno osvojili prvo mjesto, slijede ekipe ‘Moky’ i ‘Pulestri’

Objavljeno prije

Na sinoć održanom Neretvanskom pub kvizu u motelu Delta sudjelovalo je 15 kvizaških ekipa, a pobjeda je ponovo otišla na stranu Veterana, koji su upisali ukupno 98,5 bodova, te su dobili piće od motela Delta i poklon bonove od Amadeusa, Ploče.

Samo bod manje je upisala ekipa Moky, te su uz piće od motela Delta dobili jumbo pizzu od Fast Fooda Ljiljana. Trećeplasirana ekipa Pulestri su upisali samo pola boda manje od drugoplasiranih, te su dobili poklon paket sladoleda Carmel Ice, dok je četvrtoplasirana ekipa Jadno selo bez glavara s 93 boda dobila poklon paket ulaznica za Kino Pobjeda, Metković. U kategoriji lakiluzer, piće za trinaesto mjesto dobila je ekipa Nisam školovala (po drugi put zaredom).

Zbog Art Festivala Zen Opuzen, sljedeći Delta kviz 29/2019 odigrat će se u ponedjeljak 24. lipnja s početkom u 21 sat.

TURNIR NA BUĆE

Nakon otkrivanja murala i mimohoda veterani 4. gardijske brigade DNŽ svečanost nastavili u Vidu

Objavljeno prije

Nakon mimohoda u čast 25. obljetnice VRO Oluja veterani 4. gardijske brigade svečanost su nastavili u Vidu uz turnir na buće.

Na trideset metara visoki zvonik crkve Gospe Snježne izvjesili su svoju veliku hrvatsku zastavu pred predstojeći blagdan Gospe od Snijega i Dan pobjede 5.kolovoza.

Najboljim boćarima pokazali su se Miro Matić, Pero Čotić i Marinko Ćerlek.

Drugo mjesto pripalo je ekipi u sastavu Davor Boras, Mladen Kežić, Željko Vučić i Ivica Glavinić.

Treće mjesto podijelile su ekipe u sastavima: Mario Brečić, Zoran Ivić i Tomo Petković te Markan Šiljeg, Jozo Puljić i Damir Nosić.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije