Ostanimo u kontaktu

UDRUGA VETERANA IV. BRIGADE

Veterani ‘Četvrte’ obilježili Dan osnivanja A satnije ZNG-a, i 24. godišnjicu osnutka postrojbe ‘Ludvig Pavlović’

Objavljeno prije

Veterani 4 gbr

Foto: metkovic.hr

Udruga veterana 4. gardijske brigade – podružnica Dubrovačko-neretvanske županije jučer, 5. lipnja, je obilježila Dan udruge kao uspomenu na osnivanje prve A satnija ZNG-a u našoj Županiji.

Obilježavanje je počelo večer ranije, misom zadušnicom u crkvi sv. Ilije, koja je posvećena svim poginulim braniteljima Domovinskog rata, a nastavljeno jučerašnjim polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika poginulim braniteljima u Metkoviću.

Vijence su položili predstavnici Udruge veterana IV. gardijske brigade Dubrovačko neretvanske županije, predstavnici Udruge obitelji poginulih i udovica 116. brigade iz Metkoviće i predstavnici Grada Metkovića.

Veterani 4 gbr

Nakon odavanja počasti Veterani 4. gardijske brigade su se uputili u Čapljinu gdje su u mimohodu na središnjem gradskom Trgu uveličali proslavu 24. godišnjice osnutka postrojbe ‘Ludvig Pavlović’ u Čapljini.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije