Ostanimo u kontaktu

UDRUGA VETERANA IV. BRIGADE

Veterani ‘Četvrte’ obilježili Dan osnivanja A satnije ZNG-a, i 24. godišnjicu osnutka postrojbe ‘Ludvig Pavlović’

Objavljeno prije

Veterani 4 gbr

Foto: metkovic.hr

Udruga veterana 4. gardijske brigade – podružnica Dubrovačko-neretvanske županije jučer, 5. lipnja, je obilježila Dan udruge kao uspomenu na osnivanje prve A satnija ZNG-a u našoj Županiji.

Obilježavanje je počelo večer ranije, misom zadušnicom u crkvi sv. Ilije, koja je posvećena svim poginulim braniteljima Domovinskog rata, a nastavljeno jučerašnjim polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika poginulim braniteljima u Metkoviću.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Vijence su položili predstavnici Udruge veterana IV. gardijske brigade Dubrovačko neretvanske županije, predstavnici Udruge obitelji poginulih i udovica 116. brigade iz Metkoviće i predstavnici Grada Metkovića.

Veterani 4 gbr

Nakon odavanja počasti Veterani 4. gardijske brigade su se uputili u Čapljinu gdje su u mimohodu na središnjem gradskom Trgu uveličali proslavu 24. godišnjice osnutka postrojbe ‘Ludvig Pavlović’ u Čapljini.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije