Ostanimo u kontaktu

IN HOC SIGNO VINCES

Veterani 4. GBR DNŽ oslikavanjem murala i mimohodom do Spomenika poginulim braniteljima proslavili 25. obljetnicu VRO Oluja

Objavljeno prije

25. obljetnicu VRO Oluja, kojom su oslobođeni okupirani krajevi RH, članovi Udruge veterana 4. gardijske brigade Dubrovačko-neretvanske županije, kojima se pridružio i gradonačelnik Dalibor Milan, prigodno su proslavili, oslikavanjem murala u Sportskoj ulici u Metković i mimohodom sa svojom zastavom te molitvom i polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća za poginule suborce kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu kralja Tomislava.

Iako je bilo interesa, odustali su od organiziranog odlaska u Knin zbog aktualne situacije oko pandemije COVID-19. U središtu Metkovića u čast 25. obljetnice OLUJE nacrtali su mural s grbom 4.gardijske brigade ispred kojeg su jutros u 9 sati krenuli mimohod sa velikom hrvatskom zastavom i latisnkim sloganom IN HOC SIGNO VINCES (u ovom ćeš znaku pobijediti) sa grba četvrte, do Spomenika poginulim braniteljima na Trgu Kralja Tomislava u Metkoviću gdje su zapaliti svijeće i položiti vijenac.

Svečanost su nastavili uz turnir na buće članova. Za ovu prigodu za ačlanove su izradili i unikatne dresove s kockicama i logom četvrte.

METKOVSKO LJETO 2020.

Brojna publika uživala u klapskim klasicima i hrvatskim hitovima klape Iskon

Objavljeno prije

U sklopu programa Metkovskog ljeta 2020 na ljetnoj pozornici GKS-a Metkovič koncert je održala klapa Iskon.

Brojna metkovska publika uživala je u klapskim klasicima te obradama niza hrvatskih hitova kojim se se večeras predstavili momci iz klape Iskon.

Podsjetimo, jedna od najpoznatijih hrvatskih klapa osnovana je 2000. godine u Splitu, a ostvarila je više od tisuću nastupe diljem Hrvatske i suradnju s najistaknutijim glazbenicima na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije