Ostanimo u kontaktu
DIŠPET

UNUTARSTRANAČKI IZBORI U HRVATSKOJ STRANCI UMIROVLJENIKA

Veselko Gabričević novi predsjednik HSU-a, Siniša Bebić izabran u Nadzorni odbor

Veselko Gabričević novi predsjednik HSU-a, Olga Muratti članica predsjedništva, Siniša Bebić izabran u Nadzorni odbor

Objavljeno prije

U utorak je Hvatska stranka umirovljenika, birala novo vodstvo stranke za iduće četverogodišnje razdoblje.

Nakon što je dosadašnji predsjednik HSU-a gosp. Silvano Hrelja odlučio da se neće ponovo kandidirati, na upražnjeno mjesto predsjednika svoje kaandidature istakli su; Veselko Gabričević (Trilj), Tomislav Žagar i Nikola Capar.

Glavna “borba” se vodila između Gabričevića, kojeg je uzgred podupirala i GO Metković i ŽO Dubrovačko-neretvanska, te tzv. “struja” nezadovoljnih organizacija rezultatima HSU-a na nacionalnoj razini i Tomislava Žagara, inače osoba koja je u prošli saziv Sabora ušla kao član SDP-a, a zatim je bio u klubu Mosta i kandidat za župana Virovitičko-podravske županije, Inače je  slovio kao kandidat kojeg podupire dosadašnji predsjednik Silvano Hrelja. Uvjerljivo u prvom krugu glasovima delegata pobjedio je gosp. Gabričević.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

General Gabričević, dugogodišnji je član HSU-a, časnik HV-a koji je vodio obranu Dubrovnika, zapovjednik zbornog područja Gospić i koji je obavljao mnoge druge zadaće u Hrvatskoj vojsci.

Za zamjenika su se kandidirali; Srećko Vuković i Marinko Lukenda. Za samo petnaest glasova pobjedio je Srećko Vuković.

Iz grupe regije jug birao se potpredsjednik, a izabran je Vinko Piližota (Šibenik), koji je pobjedio Davora Zubovića (Rijeka).

Između šest kandidata za mjesto u predsjedništvu izabrana je Olga Muratti (Dubrovnik), dok je u Nadzorni odbor između 15 kandidata izabran Siniša Bebić, predsjednik GO Metković.

GO HSU Metković

UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Dana Svaguša nova predsjednica SDP-a Metković, Rade Nikoletić potpredsjednik

Objavljeno prije

Foto: Facebook

Nakon provedenih izbora na općinskim, gradskim i županijskim razinama SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije za predsjednicu Gradske organizacije SDP-a Metković izabrana je Dana Svaguša, a za potpredsjednika Rade Nikoletić.

Izabrana su ostala tijela gradske i županijske razine pa je tako Dana Svaguša izabrana za članicu županijskog odbora, a Krešimir Kuran za člana predsjedništva SDP-a DNŽ. Za predsjednika SDP-a DNŽ izabran je gradonačelnik Ploča, Mišo Krstičević.

Novoj predsjednici SDP-a Metković želimo puno uspjeha u organizaciji rada gradske organizacije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GO SDP Metković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije