Ostanimo u kontaktu

POSLUŠAJTE / POGLEDAJTE

VERSI izdali novi hit singl ‘Zagrli me’

Objavljeno prije

VERSI - Zagrli me

Mladi metkovski sastav Versi nastavlja sa svojom uspješnom glazbenom karijerom uz koju ih prati naša najjača diskografska kuća Croatia Records. Njihov najnoviji singl, za koji su snimili i spot koji vam donosimo, zove se Zagrli me, a napisali su ga Martin Barbir i Hrvoje Ilić (glazba), Leo Škaro (aranžman) i Ivica Brnas (tekst).

Versi već uspješno djeluju šest godina i poznati su po brojnim nastupima u Dalmaciji, a i šire. Svojim prvim singlom Cura iz mista predstavili su se na Melodijama hrvatskog juga – Opuzen 2012., a nakon toga pjesmom Vragu malo, meni dosta osvajaju prvu nagradu publike na Marco Polo Festivalu 2013. Pjesmama Dalmacijo moja, Slomila me prošla godina, Oprosti nam duga noći i Galebi nastavljaju svoju uspješnu glazbenu karijeru.

Članovi benda su Nikica Ilić, Hrvoje Ilić, Jakov Barbir, Martin Barbir, Ivan Vučković i Teo Vučković, a ono što ih čini posebnim jest izrazito velika ljubav prema glazbi, kao i pozitivno ozračje koje je uvijek sastavni dio svih njihovih nastupa.

Video spot potpisuje već provjerena ekipa Ilija Kordić i Igor Knežević (kamera), realizacija 3K Cinema.

Mi našim simpatičnim momcima želimo još mnogo uspješnih pjesama, nagrada i puno uspjeha u daljnjoj karijeri.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije