Ostanimo u kontaktu

GLAZBENI MEGA SPEKTAKL

Veliki koncert Prljavog kazališta & Dječaka u Metkoviću

Objavljeno prije

Prljavo kazalište

Nakon dugo vremena u Metkoviću se sprema veliki koncertni spektakl. U petak, 06.svibnja s početkom u 20:30 u Športskoj dvorani Metković očekuje nas koncert najdugovječnijeg i najpoznatijeg hrvatskog rock benda Prljavog kazališta. Benda koji će zasvirati pred mnogobrojnom publikom i fanovima svoje najpoznatije bezvremenske hitove obožavane generacijama, među kojima su: Tu noć kad si se udavala, Crno bijeli svijet, Heroj ulice, Kiše jesenje, Mi plešemo, Zaustavite Zemlju, Uzalud vam trud svirači, Sve je lako kad si mlad i mnoge druge. Popularni Prljavci sigurno će ispuniti sva očekivanja i najzahtjevnije publike i uvjereni smo da nitko neće napustiti dvoranu ravnodušan.

Kao predgrupa Prljavom kazalištu, nastupit će popularni splitsko-zagrebački hip-hop bend Dječaci. Nakon debitantske Drame i ponajboljeg albuma posljednjih godina u nas, hvaljene Istine koja je rasprodana u rekordnom roku Dječaci su u svibnju 2015. objavili Firmu, treće službeno studijsko izdanje. U Metković bend dolazi na krilima sjajnih posljednjih singlova kao što su Struja, Bile starke, Shopping, CMC i kontroverzna Mlada časna koja je zadnjih mjeseci podigla dosta prašine. Odlične koncertne sezone iza njih pretvorile su Dječake u vrhunsku live mašinu koja uživo sjajno funkcionira s gitarom, basom i bubnjem, a koliko su narasli, provjerite na ovom nadolazećem spektaklu.

Cijene ulaznica su izrazito pristupačne. U preprodaji ih možete kupiti za samo 70 kuna, dok će na dan kocerta iznositi 80,00 kn. VIP ulaznice* u preprodaji iznose 140,00 kuna, a na dan koncerta 180,00 kn. Za djecu mlađu od 12 godina uz pratnju roditelja ulaz je besplatan!

Ulaznice možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:
Best Caffe, Carpe Diem, CB Casper, Restoran Providenca (Makarska), City bar (Neum), Cocktail Bar Monte Cristo (Čapljina), Restoran Bota Šare (Mali Ston), Caffe Bar Švabo (Vrgorac), CB Luna (Ploče), Caffe Laus (Dubrovnik) te CB Dado (Opuzen).

*VIP mjesta se nalaze u komotno ograđenom prostoru pokraj bine, sa stolovima i sjedećim mjestima na kojima se poslužuje piće. Broj ulaznica je ograničen!

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

Najčitanije