Ostanimo u kontaktu

VELIKE POKLADE 2018.

Velika povorka prošla gradom, za najbolju masku izabran ‘Sprovod Neretve’

Objavljeno prije

Velike poklade 2018 119

Danas je kroz centar grada, uz pratnju Gradske glazbe Metković, prošla Velika povorka koja je okupila sve maškare iz metkovskih vrtća, osnovnih škola, srednjih škola, kulturnih institucija te ostale maškare iz Metkovića i okolnih mjesta.

Bilo je tu životinja, Crvenkapica, kralja Norina, robota, čarobnjaka, imigranata, dama sa Sri Lanke…

Maškarski program vodila je Romana Gabrić, a nakon što su maškare uveselile promatrače na ulicama, balkonima i prozorima kuća, među petnaest eipa pred Markom Krnjevalom na Trgu kralja Tomislava izabrale su se one najbolje. Tako je prvo mjesto i 3000 kuna dobila maska Sprovod Neretve, drugo sa 2000 kuna Trojanski konj, a treće i 1000 kuna Osnovna škola Stjepana Radića sa svojim robotima. Ostalim ekipama Metkovsko pokladno društvo u utorak će, na zadnji dan maškara, uručiti simbolične novčane nagrade.

Danas se Marku Krnjevalu čitala i optužnica za sve nevolje i nedaće u prošloj godini te ima dva dana da se obrani od optužbi, a nakon nje uslijedila je maškarska zabava za djecu pod šatorom.

Kako je to sve izgledalo, pogledajte u fotogaleriji, a večeras svi na veliku zabavu u šatoru Trgu kralja Tomislava! Svira grupa Narona, a za maškare kuhaju Ivica Boras-Kiko i Gastro maškarana kućica.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije