Ostanimo u kontaktu

OŠ DON MIHOVILA PAVLINOVIĆA

Velik odaziv učenika na Večer matematike

Objavljeno prije

Jučer je u OŠ don Mihovila Pavlinovića za mnogobrojne zainteresirane učenike održana Večer matematike.

Vera Jerković, nastavnica matematike i koordinatorica događaja, nam je o ovogodišnjoj Večeri matematike rekla:

– Sudjelovale su sve učiteljice i učitelji razredne nastave, kao i svi učitelji matematike. Igrale su se igre koje su pripremili učitelji, ali i koje su djeca donijela od kuće. Djeca vrlo rado sudjeluju na Večeri matematike, štoviše toliko je obožavaju da dođu u velikom broju što nam ponekad i predstavlja problem radi mjesta, pa se održava i u holu i u razredima. Sudjelovali su učenici od prvog do osmog razreda, a cilj je populariziranje matematike, tako da se uoči da matematika nije samo računanje nego i igra!

4. KOLO ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Uvjerljiva pobjeda ekipe ‘IVO JE ODLEŽAO SVOJE’

Objavljeno prije

U konkurenciji 12 kvizaških ekipa, na četvrtom zimskom kvizaškom druženju u opuzenskom Motel Delta, pobjedu su uvjerljivo ostvarili članovi ekipe IVO JE ODLEŽAO SVOJE, sa 103,5 upisana boda, te su dobili turu pića od Motela Delta i poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče.

Ljubuška ekipa JEDVA HELTER, druga je prošla kroz cilj sa 86 bodova, a vrijedi spomenuti odlično poznavanje glazbe, jer su u trećem krugu imali čak 16 od 20 točnih glazbenih izvođača. Ova ekipa je uz turu pića od Motela Delta dobila i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana.

Uvijek odlična ekipa FALI V, zauzela je treće mjesto sa samo tri boda manje, a za nagradu su dobili poklon paket sladoleda CARMEL ICE.

U kategoriji LAKILUZER, tura pića za šesto mjesto otišla je ekipi BLUDILO BRALE.

TABLICA ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije