Ostanimo u kontaktu

OŠ DON MIHOVILA PAVLINOVIĆA

Velik odaziv učenika na Večer matematike

Objavljeno prije

Jučer je u OŠ don Mihovila Pavlinovića za mnogobrojne zainteresirane učenike održana Večer matematike.

Vera Jerković, nastavnica matematike i koordinatorica događaja, nam je o ovogodišnjoj Večeri matematike rekla:

– Sudjelovale su sve učiteljice i učitelji razredne nastave, kao i svi učitelji matematike. Igrale su se igre koje su pripremili učitelji, ali i koje su djeca donijela od kuće. Djeca vrlo rado sudjeluju na Večeri matematike, štoviše toliko je obožavaju da dođu u velikom broju što nam ponekad i predstavlja problem radi mjesta, pa se održava i u holu i u razredima. Sudjelovali su učenici od prvog do osmog razreda, a cilj je populariziranje matematike, tako da se uoči da matematika nije samo računanje nego i igra!

PRESIDENT

Čapljina uskoro dobiva novi hotel i svadbeni salon!

Predstavljamo Vam novi projekt, svadbeni salon i hotel PRESIDENT – Rezervirajte termin za vašu svečanu večeru već danas!

Objavljeno prije

Višegodišnje traganje za idealnim rješenjem rezultiralo je projektom čija osnova su toplina prostora, iznimna arhitektura i vrhunski dizajn. PRESIDENT gradimo u sastavu postojećeg poslovnog kompleksa uz benzinsku pumpu Sušak, Tasovčići bb, pored magistralnog puta M-17 na ulazu u Čapljinu.

Hotel sa pratećim sadržajima, kategorije 4 zvjezdice, imat će 21 sobu, dva apartmana, restoran, caffe bar i svadbeni salon te će se rasprostirati na preko 4000 m2, parking na preko 10 000 m2.  Pažljivo biramo i vodimo računa o svakom detalju kako bi naš objekt  zadovoljio sve potrebe modernog putnika.

Svadbeni salon će moći primiti do 550 uzvanika. U cilju dostizanja titule najmodernijeg salona na ovom području svakodnevno smo u potrazi za boljom i kvalitetnijom opremom a veliku pažnju posvećujemo i dizajnu interijera. O Vašoj svadbenoj večeri će se pričati, gosti će sa sobom ponijeti nezaboravan doživljaj i iskustvo zahvaljujući fantastičnom ambijentu i vrhunskoj usluzi.

Ono što je za lokalno stanovništvo možda i najzanimljivije jeste podatak da će na ovom mjestu biti otvoreno 30 novih radnim mjesta.

Otvorenje hotela i svadbenog salona PRESIDENT planiramo u proljeće 2021. godine.

Za više informacija kontaktirajte nas putem društvenih mreža Facebook i Instagram, odnosno putem e-maila info@hotel-president.ba ili na brojeve mob: +387 63 047 047 i +387 63 399 299.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije