Ostanimo u kontaktu

METKOVSKO LJETO 2015

Večeras ‘Glas Neretve’

Objavljeno prije

Glasa Neretve 2013

Večeras, 3. srpnja na ljetnoj pozornici Ustanove za kulturu i sport održava se tradicionalni festival pjevača amatere Glas Neretve. Ova tradicionalna kulturna manifestacija svake godine biva odlično posjećena. Mnogi stanovnici neretvanske doline dođu u nakani da provedu ugodnu večer, podržavajući svoje prijatelje, susjede ili u najmanju ruku zabavljajući se uz dobru glazbu u živo. Upravo ih to očekuje i večeras, te vas pozivamo da svojom nazočnošću uveličate ovaj tradicionalni događaj, bez kojeg ljeto u Metkoviću ne možemo ni zamisliti.

Dakle, večeras u 21 h, Ljetno kazalište Vas očekuje.

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Dubrovački simfonijski orkestar izveo Božićni koncert u Metkoviću

Objavljeno prije

U sklopu Prosinačkih svečanosti, a pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metković, Dubrovački simfonijski orkestar s gostima sinoć je održao Božićni koncert u Gradskom kulturnom središtu Metković.

Pod ravnanjem maestra Marc Tardue na repertoaru orkestra, uz  operne arije i popularnu glazbu, su se našle jedne od najljepših božićnih pjesama.

U ovoj lijepoj božićnoj glazbenoj priči orkestru su se pridružili; sesopranistica Sara Žuvela, tenor Roko Radovan, nagrađivana jazz pjevačica Maja Grgić, članica grupe Silente Doris KosovićVedran Ljubenko te dubrovačka klapa Kaše. Također, kao gosti su nastupili i metkovski glazbenici, Puhački sekstet Osnovne glazbene škole MetkovićMarija Maja JerkovićZoran Bebić Beba.

Na kraju su svi zajednički izveli tradicionalne hrvatske božićne pjesme Radujte se narodiU sve vrime godišta, nakon čega se prigodnim riječima prisutnima obratio gradonačelnik Dalibor Milan koji je svima zaželio sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije