Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

VODOOPSKRBA

U četvrtak navečer bez vode lijeva strana grada, Radićeva od mosta i naselje Doljani

Objavljeno prije

Voda, pipa

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga grada Metkovića, kompletna lijeva strana i Ulica Stjepana Radića od mosta prema granici BiH i Doljani da će uslijed planiranih građevinskih radova na vodovodnoj mreži večeras, četvrtak, 21. srpnja, od 22 sata pa do 3 sata u petak doći do prekida u vodovodnoj mreži.

Planirani radovi se izvode u sklopu IPA Projekta prekogranične suradnje Hrvatska – Crna Gora kroz Projekt ‘Održivo upravljanje vodnim resursima’.

U ostalim naseljima gdje Metkovic d.o.o. vrši distribuciju vodnih usluga – ostatak Metkovića, Prud, Vid, Dubravica, Glušci i Općina Zažablje vodoopskrba će se odvijati normalno.

Korisnici se mole za razumijevanje.

Metković d.o.o.
direktor, Matko Jerković, dipl. ing. građ.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije