Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

HUMANITARNA AKCIJA

Vatrogasci DVD Kula Norinska organiziraju prikupljanje pomoći za Petrinju

Objavljeno prije

Foto: Damir Krajac/Cropix

Vatrogasci DVD Kula Norinska organiziraju prikupljanje pomoći za potresom unesrećenu Petrinju, što tko može, od deka, jorgana, do hrane i higijenskih potrepština.

Građani Metkovića svoje donacije će moći ostaviti u Butiku Like (preko puta parkirališta robne kuće, lijevo od T-coma).

Prenosimo poziv objavljen na njihovim fb stranicama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Dragi prijatelji, stanovnici i mještani, vatrogasci DVD Kula Norinska organiziraju prikupljanje pomoći za Petrinju!!!
Prostorije društva u školi u Momićima će biti otvorene od danas u 15.00 sati, i sutra cijeli dan. Za one koji nemaju mogućnost donijeti u prostorije vatrogasaca mogu se javiti na dežurni broj 099/444-2240 te će netko od dežurnih vatrogasaca doći do Vas i skupiti potrepštine.
Prikupljamo:
1. Deke, jorgane, kapute…
2. Prehrambeno nekvarljivo i šta ne treba termalnu obradu (mlijeko, keksi, konzerve…)
3. Higijenske potrepštine
4. Sve što mislite da nekome treba i može pomoći.
Reagirajmo ODMAH.
VATRU GASI, BRATA SPASI!

FONDA ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST

Novi termin za podnošenje prijava za energetsku obnovu kuća je 7. prosinca, priprema prijava već od 30.11.

Objavljeno prije

Na stranicama Fonda objavljene su izmjene Javnog poziva za energetsku obnovu obiteljskih kuća iz rujna. Izmjene uključuju nove datume za pripremu i podnošenje prijave, ali i najavljeni veći budžet koji će građanima biti dostupan za provedbu projekata.

Umjesto planiranih 300, osigurano je čak 390 milijuna kuna, a tim sredstvima se planiraju sufinancirati troškovi obnove odnosno sustava za korištenje obnovljivih izvora energije za više od 5.200 kućanstava.

S obzirom na tehničke poteškoće uslijed kojih je odgođen inicijalni termin zaprimanja prijava, sustav je bilo potrebno dodatno optimizirati te je odlučeno da će postupak prijave biti podijeljen na dvije faze. U prvoj fazi, koja će trajati od 30. studenog 2021. od 10 sati do 6. prosinca 2021. u 12 sati, građani će u sustavu ePrijave moći unositi podatke, mijenjati ih, dopunjavati te učitavati potrebnu dokumentaciju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kako bi se osigurala stabilnost sustava, 6. prosinca od 12 sati isti neće biti dostupan za daljnje unošenje izmjena ni učitavanje dokumenata. Od 7. prosinca, s početkom od 10 sati, građani će moći podnijeti svoje prijave logiranjem u sustav ePrijave, bez dodatnih izmjena unesenih podataka ili učitavanja dokumentacije. Takav postupak smanjit će mogućnost usporavanja servera te osigurati optimalne uvjete za dovršetak započetih prijava.

Zaprimljene prijave obrađivat će se prema redoslijedu njihovog zaprimanja, sve dok se ne dodijele ukupno osigurana sredstva od 390 milijuna kuna.

Više informacija o prijavi na Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća možete pronaći na stranici Fonda.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije