Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

PROFESIONALNI VATROGASCI GRADA METKOVIĆA UPUTILI ČESTITKU

Vatrogasci čestitamo vam Dan vatrogasaca i blagdan kršćanskog sveca i mučenika sv. Florijana

Objavljeno prije

Profesionalni vatrogasci grada Metkovića uputili su čestitku svim vatrogascima povodom Dana vatrogasaca i blagdana kršćanskog sveca i mučenika sv. Florijana koji se obilježava 4. svibnja.

Čestitku prenosimo u cijelosti.

– U povodu 4. svibnja Dana vatrogasaca i blagdana kršćanskog sveca i mučenika Sv. Florijana upućujemo iskrene čestitke svim profesionalnim vatrogascima i našim umirovljenicima kao i dobrovoljnim vatrogaskinjama i vatrogascima. Želimo da vas Sv. Florijan i u buduće štiti u svakoj vatrogasnoj akciji, – predsjednik SSVGM, Željko Martinac.

ŽUPANIJSKI PROJEKTI

Značajna ulaganja u sportsku infrastrukturu i na području doline Neretve

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić, uz prisustvo zamjenika Žakline Marević i Joška Cebala, potpisao je u Metkoviću Ugovore s načelnicima i gradonačelnicima koji su se javili na “Poziv za prijavu projekata sanacije, izgradnje i opremanja sportskih igrališta i objekata na području Dubrovačko-neretvanske županije.”

Ugovore su potpisali gradonačelnik Grada Metkovića, Dalibor Milan za projekt „Izgradnja nadstrešnice i uređenje tribine igrališta “Iza vage”, gradonačelnik Grada Opuzena, Ivo Mihaljević za projekt „ Izgradnja nogometnog i košarkaškog igrališta“, načelnica Općine Zažablje, Maja Vrnoga i Mario Galov predstavnik Udruge lađara Vidonje za projekte “Rekonstrukcjja i opremanje Centra aktivnosti mladih u zajednici- faza 3“ te „Opremanje kulturno sportskog centra“.

Također, s načelnikom Općine Kula Norinska, Nikolom Krstičevićem župan Dobroslavić potpisao je ugovor za projekt „Uređenje ograde tribina i okoliša NK Maestral Krvavac”.

– Vjerujem da će ova sredstva koja ste dobili iz županijskog proračuna, kao i prethodnih godina, biti uložena u sanaciju ili izgradnju igrališta i prostora za mlade, na kojemu će klubovi imati bolje uvjete rada, a naši mladi provesti kvalitetno vrijeme u igri i druženju, – kazao je župan Dobroslavić.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije