Ostanimo u kontaktu

POVRATAK VARTEKSA

Varteks ponovo u Metkoviću uz prigodne popuste povodom otvorenja

Objavljeno prije

Atraktivna novouređena trgovina popularnog domaćeg modnog brenda Varteks, ponovo otvara svoja vrata stanovnicima Metkovića u četvrtak 20.12.2018., na adresi Matice Hrvatske bb.

Varteks se vratio u Metković! Sada još ljepši i atraktivniji i to baš uoči blagdanskih radosti i darivanja! Varteks je poznati domaći modni brand koji ove godine obilježava čak 100 godina postojanja. Cijenjen je zbog iznimno kvalitetnih i već legendarno dugotrajnih kaputa, odijela i drugih atraktivnih modnih kombinacija za žene i muškarce.

Upravo su tu beskompromisnu Varteksovu kvalitetu građani Metkovića oduvijek prepoznavali i cijenili. S obzirom na brojne zahtjeve vjernih kupaca iz Metkovića, Varteks se odlučio vratiti i predstaviti proširenom kolekcijom muških i ženskih modela.

U ponudi renovirane Varteksove trgovine u Metkoviću bit će velik izbor muških odijela od najkvalitetnije čiste runske vune i to različitih krojeva koji su prilagođeni raznim oblicima tijela: od srednjeg, visokog, niskog do punog stasa. Osim poslovnih i svečanih odijela, u ponudi će biti i kvalitetni zimski kaputi i jakne za muškarce i žene te majstorski krojene efektne modne kreacije haljina, sakoa, bluza, pulovera i modnih dodataka.

Građani Metkovića pozvani su u novootvorenu Varteksovu trgovinu u četvrtak 20.12.2018. godine u ulici Matice Hrvatske bb. To je ujedno i iznimna prilika za nabavku jedinstvenih poklona uz velike blagdanske popuste!

Nastavi čitati

ZIMSKE RADOSTI

Metković zabijelio, gradske službe posule sol po najfrekventnijim kalama, ulicama i prometnicama

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

U nedjelju je u Metkoviću nakon podužeg razdoblja pao snijeg, cenat-dva, ali snijeg! :)

Napravili smo nekoliko fotografija, koje donosimo uz informaciju da su gradske službe posule sol po svim kalama u staroj jezgri grada te u prigradskim naseljima i glavnim prometnicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije