Ostanimo u kontaktu

VK NERETVANSKI GUSAR

V. utrka osmeraca ‘Neretva Open 2019.’ održava se u subotu

Objavljeno prije

V. utrka osmeraca na Neretvi – NERETVA OPEN 2019. održava se u subotu, 13. srpnja. Organizator regate je Veslački klub Neretvanski gusar u suradnji s Veslačkim savezom Dalmacije i Hrvatskim veslačkim savezom. Regata se nalazi u službenom kalendaru natjecanja Hrvatskog veslačkog saveza.

Regata se održava na Neretvi, od Kule Norinske do Metkovića, u duljini od cca 4,5 km i Veslački klub Neretvanski gusar vjeruje da će kao i do sada svojim održavanjem znatno pridonijeti promociji veslačkog sporta u našem kraju, Dalmaciji i Hrvatskoj.

U sklopu ove regate ujedno će te biti upoznati i s gastronomskom i turističkom ponudom doline Neretve, prije i poslije održavanja utrke. Uz svečani ručak i fotosafari za sve sudionike, bit će organizirana i veslačka večer ispred prostorija kluba.

GRADSKO KOMUNALNO PODUZEĆE

Obavijest o početku rada male tržnice

Objavljeno prije

Poštovani sugrađani i korisnici male tržnice, sa danom 08.04.2020. Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti Covid-19.

Istom se nastoji normalizirati rad tržnica, ali pod određenim uvjetima.

Čistoća Metković d.o.o. je tokom dana već poduzela pripremne radnje kako bi se 09.04.2020.( četvrtak) , odnosno sa sutrašnjim danom, ponovno otvorila gradska tržnica, kako za zakupce i trgovce, tako i za naše građane.

Tržnica je očišćena, a JVP Metković je izvršila dezinfekciju cijele tržnice.

Sa sutrašnjim danom ponovno se otvara naša ribarnica, te se omogućuje prodaja voća i povrća sa stolova.

Prilikom ulaska u ribarnicu biti će dozvoljeno da se u istom trenutku u samom prostoru nađu maksimalno tri trgovca, te jedan do dva kupca, kako bi se omogućilo socijalno distanciranje, te kako bi se ispunili uvjeti propisani Odlukom.

Isto tako su po tržnici ispred prodajnih mjesta označene linije udaljenosti između kupaca, a kojih se jako bitno pridržavati.

Na tržnici će biti određen jedan ulaz i jedan izlaz kako bi se mogla kontrolirati fluktuacija ljudi.

Pozivamo posjetitelje tržnice da se pridržavaju tržnog reda i uputa o ponašanju koje su postavljene na nekoliko mjesta na površini tržnice, te da svojim ponašanjem ne ugrožavaju druge. Preporuča se nositi rukavice, te zamoliti trgovce da samo oni diraju robu, kako bi se smanjila mogućnost zaraze.

Po potrebi će Čistoća Metković d.o.o. angažirati i redara koji će u slučaju prevelikog broja ljudi na tržnici biti prisiljen i ograničiti ulaz na samu tržnicu.

Kao uprava tržnice molimo sve posjetitelj u narednom periodu da se drže danih upute, te djeluju na suzbijanju širenja korona virusa.

S poštovanjem
Direktor, Tomislav Jakić

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije