Ostanimo u kontaktu

VK NERETVANSKI GUSAR

V. utrka osmeraca ‘Neretva Open 2019.’ održava se u subotu

Objavljeno prije

V. utrka osmeraca na Neretvi – NERETVA OPEN 2019. održava se u subotu, 13. srpnja. Organizator regate je Veslački klub Neretvanski gusar u suradnji s Veslačkim savezom Dalmacije i Hrvatskim veslačkim savezom. Regata se nalazi u službenom kalendaru natjecanja Hrvatskog veslačkog saveza.

Regata se održava na Neretvi, od Kule Norinske do Metkovića, u duljini od cca 4,5 km i Veslački klub Neretvanski gusar vjeruje da će kao i do sada svojim održavanjem znatno pridonijeti promociji veslačkog sporta u našem kraju, Dalmaciji i Hrvatskoj.

U sklopu ove regate ujedno će te biti upoznati i s gastronomskom i turističkom ponudom doline Neretve, prije i poslije održavanja utrke. Uz svečani ručak i fotosafari za sve sudionike, bit će organizirana i veslačka večer ispred prostorija kluba.

VINOGORJE KOMARNA

Varteksov ‘nesavršeni muškarac’ don Marino Ninčević posjetio Vinariju Terra Madre

Objavljeno prije

U četvrtak je Vinariju Terra Madre u Komarnoj posjetio don Marino Ninčević, 13. Varteksov ‘nesavršeni muškarac’.

Don Marino je svećenik, znanstvenik, pedagog, filozof, teolog, profesor na Sveučilištu u Zagrebu, misionar u Africi… Trenutno u Zambiji gradi đački i studentski dom kako bi se siromašna djeca i mladi mogli školovati. Nedavno je objavio zapaženo znanstveno djelo-knjigu ‘Kognitivna kibernetika – Računska racionalnost misaonih sustava’.

Don Marino je javnosti postao poznat kad ga je modna kuća Varteks izabrala za jednog od svojih manekena, odnosno istaknutih javnih ličnosti koji nastupaju pod egidom ‘nesavršenih muškaraca’.

– Čast nam je da je ovaj ‘nesavršeni muškarac’ posjetio našu savršenu vinariju Terra Madre i da je pristao pozirati s našim vinima, – ističu iz Vinareije Terra Madre.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije