Ostanimo u kontaktu

VK NERETVANSKI GUSAR

V. utrka osmeraca ‘Neretva Open 2019.’ održava se u subotu

Objavljeno prije

V. utrka osmeraca na Neretvi – NERETVA OPEN 2019. održava se u subotu, 13. srpnja. Organizator regate je Veslački klub Neretvanski gusar u suradnji s Veslačkim savezom Dalmacije i Hrvatskim veslačkim savezom. Regata se nalazi u službenom kalendaru natjecanja Hrvatskog veslačkog saveza.

Regata se održava na Neretvi, od Kule Norinske do Metkovića, u duljini od cca 4,5 km i Veslački klub Neretvanski gusar vjeruje da će kao i do sada svojim održavanjem znatno pridonijeti promociji veslačkog sporta u našem kraju, Dalmaciji i Hrvatskoj.

U sklopu ove regate ujedno će te biti upoznati i s gastronomskom i turističkom ponudom doline Neretve, prije i poslije održavanja utrke. Uz svečani ručak i fotosafari za sve sudionike, bit će organizirana i veslačka večer ispred prostorija kluba.

KOMIN

Posjetitelje Noći prvaka očekuju brojna iznenađenja, posebni gost večeri Zlatko Pejaković

Objavljeno prije

Udruga lađara Gusari iz Komina, pobjednici 22. Maratona lađa na Neretvi i najtrofejnija lađarska momčad Maratona lađa, organizira brojna iznenađenja za sve posjetitelje Noći prvaka koja će se održati u Kominu u subotu, 24. kolovoza s početkom od 20 sati.

Kako su najavili organizatori, za sve goste će pripremati i besplatno dijeliti meso pečenog vola teškog čak 700 kilograma. Vrijedna je to donacija obitelji Burić kominskim prvacima.

Posebni gost večeri bit će poznati glazbeni zabavljač Zlatko Pejaković sa svojim mnogobrojnim nezaboravnim hitovima poput Živio bih kao kralj, Ako odem prijatelji, Zelene oči, Samo jednu želju imam, Nećemo noćas doma, Kad napuste te svi, Bezobrazno zelene, Odgovori, odgovori, 150 godina, Zaboravi Espanju, Nesretnik sam od rođenja i Zbogom Dalmacijo.

Osim specijalnog gosta večeri, za zabavu će biti zadužene i grupe Bumerang Flash Back bend.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije