Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

ODRŽANA 6. METKOVSKA CIPOLIJADA

Uz miris cipola večer začinila i Grupa Narona – ‘Zlatni cipol’ pripao Velimiru Galovu

Objavljeno prije

6. Metkovska cipolijada - Sportska ulica

Sinoć se u Sportskoj ulici, nakon što su naši ribari ovih dana marljivo hvatali cipole na Neretvi, održala tradicionalna 6. Metkovska cipolijada.

Najprije je trebalo nagraditi ribare koji su uhvatili tri najveća kapitalca. Prvu nagradu osvojio je Velimir Galov s cipolom od 760 g, drugi je bio Nikija Obradović s cipolom od 675 g, a treći Ante Obradović s cipolom od 650 g.

Nagrade im je u ime metkovskih ugostitelja dodijelio Tomislav Miletić te su ugostitelji, uz Turističku zajednicu organizatori Cipolijade. Nagrade su osigurali Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj i TL Tommy.

Za dobru zabavu bila je zadužena Grupa Narona, a među mnogima koji su se našli na cipolijadi bili su organizatori i sudionici Europskog prvenstva u kajak-kanu maratonu iz cijele Europe, a atmosferu su još više začinili golovi u utakmici između Brazila i Belgija koja se u kafićima mogla pratiti tijekom cipolijade.

Kako je sve izgledalo, možete pogledati u foto-galeriji.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije