TURIZAM

Uz malu rivu pristao prvi turistički brod ovogodišnje nautičke sezone

Objavljeno 27. travnja 2018. u kategorijama: Metković, News, Turizam.

2604_Neretva Info 01

Galerija

Jučer je uplovljavanjem kruzera Dalmatia uz malu rivu započela nautička sezona u Metkoviću.

Za njemačke goste održan je već tradicionalni program dobrodošlice na kojem su gusari Restorana Lopoč  častili pićem, jagodama i fritulama te su gosti za uspomenu dobili i suvenire s neretvanskim motivima.

Ovo je do sad najraniji početak nautičke sezone u Metkoviću te bi kruzerima ove sezone trebalo stići između 1200 i 1500 turista. Uz brodove agencije Nicko Cruises, u Metković će dolaziti brodovi renomirane agencije Katarina Line i Rive Tours zbog čega bi sezona trebala biti bolja nego prošle godine.

Dragan Tolić iz agencije Neretva info, koncesionar za pružanje lučkih usluga za nautičare u Luci Metković i Opuzen, rekao je da, iako Neretva ima prirodne ljepote i mnogo toga za ponuditi, upravo ljudski faktor je razlog zašto se turisti zadržavaju u dolini.

– Upravo zahvaljujući ovoj ekipi koja radi kao jedan tim, gosti se osjećaju jako dobro i stvaraju se pozitivni dojmovi i zato oni ponovno dolaze. (…) U sedam godina ovdje stvarno nije bilo do sad niti jedne primjedbe na niti jednom izletu, a to je bitno – rekao je Tolić.

Kao ključne za uspjeh u sezoni naveo je dugogodišnje suradnike, vlasnika Turističke agencije Forzita Dalibora Obradovića, Vedrana Dragovića i Ivu Dragovića iz Restorana Lopoč koji su pripremili program dobrodošlice te Luku Gnječa iz Luje auta. Kao važnog suradnika naveo je i Grad Metković bez kojeg ne bi bilo moguće ostvariti dobre rezultate.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari