Ostanimo u kontaktu

HUMANITARNA AKCIJA

Uz dobre vijesti o zdravstvenom stanju Željka Nuraja veseli i činjenica da je u akciji prodaje kolača prikupljeno gotovo 18 tisuća kuna

Objavljeno prije

Danas je na Trgu kralja Tomislava održana humanitarna prodaja kolača za teško ozlijeđenog Željka Nuraja i njegovu obitelj. U akciji je prikupljeno gotovo 18 tisuća kuna što će obitelji biti od velike pomoći za obnovu doma.

Marinela Dropuljić koja je pokrenula akciju, na Facebooku je objavila prikupljeni iznos, kao i dobre vijesti o zdravstvenom stanju gosp. Nuraja:

𝐃𝐫𝐚𝐠𝐢 𝐥𝐣𝐮𝐝𝐢,𝐝𝐫𝐚𝐠𝐚 𝐞𝐤𝐢𝐩𝐚,𝐝𝐫𝐚𝐠𝐢 𝐡𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐫𝐜𝐢,𝐬 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐨𝐦 𝐫𝐚𝐝𝐨šć𝐮 𝐯𝐚𝐦 𝐣𝐚𝐯𝐥𝐣𝐚𝐦 𝐯𝐞𝐬𝐞𝐥𝐮 𝐯𝐢𝐣𝐞𝐬𝐭 𝐍𝐀Š 𝐆𝐄𝐊𝐀 𝐒𝐄 𝐏𝐑𝐎𝐁𝐔𝐃𝐈𝐎.
𝐙𝐚𝐡𝐯𝐚𝐥𝐣𝐮𝐣𝐮ć𝐢 𝐯𝐚𝐦𝐚 𝐮 𝐝𝐚𝐧𝐚š𝐧𝐣𝐨𝐣 𝐚𝐤𝐜𝐢𝐣𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐚𝐣𝐞 𝐤𝐨𝐥𝐚č𝐚 𝐬𝐤𝐮𝐩𝐥𝐣𝐞𝐧𝐨 𝐣𝐞 𝟏𝟕 𝟖𝟎𝟒 𝐤𝐧.
𝐇𝐯𝐚𝐥𝐚 𝐯𝐚𝐦 𝐝𝐨𝐛𝐫𝐢 𝐥𝐣𝐮𝐝𝐢.
𝐒𝐯𝐨𝐣𝐮 𝐬𝐫𝐞ć𝐮 𝐧𝐞 𝐦𝐨𝐠𝐮 𝐨𝐩𝐢𝐬𝐚𝐭 𝐫𝐢𝐣𝐞č𝐢𝐦𝐚 𝐤𝐚𝐨 𝐢 𝐳𝐚𝐡𝐯𝐚𝐥𝐮 š𝐭𝐨 𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐚𝐧𝐚𝐬 𝐛𝐢𝐥𝐢 𝐮𝐳 𝐦𝐞𝐧𝐞 𝐢 𝐩𝐨𝐝𝐫ž𝐚𝐥𝐢 𝐚𝐤𝐜𝐢𝐣𝐮 𝐳𝐚 𝐧𝐚š𝐞𝐠 𝐆𝐄𝐊𝐔!

MJESTO POSEBNOG PIJETETA

Predstavnici Grada Metkovića, gradonačelnik Dalibor Milan sa zamjenicima Robertom Dokom i Damirom Raičem odali počast žrtvi Vukovara

Objavljeno prije

Predstavnici Grada Metkovića, gradonačelnik Dalibor Milan sa zamjenicima Robertom Dokom i Damirom Raičem posjetili su Vukovara gdje su paljenjem svijeća podno spomen-obilježja na Memorijalnom groblju odali počast žrtavama iz Domovinskog rata.

Vukovar

I U METKOVIĆU VUKOVAR SVIJETLI

Podsjetimo, petnaestu godinu zaredom Udruga osoba s invaliditetom ‘Prijatelj’ danas, 18. studenog 2019. će obilježiti Dan sjećanja na žrtvu Vukovara u suradnji s Gimnazijom Metković, a pod pokroviteljstvom Grada Metkovića.

Prigodni program započinje paljenjem svijeća u periodu od 18.30 – 19,00 h u Gradskom parku Metković. Zbog najavljenog lošeg vremena nastavak prigodnog programa održati će se u Galeriji Gradskog kulturnog središta od 19.00 sati.

Cilj ove akcije je da svijeće koje će se paliti pošalju poruku zajedništva građanima Hrvatske, te pokažu da samo jedno malo upaljeno svijetlo može proizvesti plamen ljubavi i dobrote za sve one koji su ostavili svoje živote da bi nama danas bilo bolje, za Vukovar koji je dao sebe za slobodu Hrvatske, za svako dijete kojem je ukradeno djetinjstvo i za svaku majku koja je izgubila dijete, za jedno veliko Hvala! Gradu heroja.

– Pozivamo sve žitelje grada Metkovića i doline Neretve koji su u mogućnosti da se pridruže paljenju svijeća u spomen na Vukovar, pozivaju iz UOSI Prijatelj.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije