Ostanimo u kontaktu

UDRUGA DOBRA

Uz Dane otvorenih vrata održana radionica u sklopu programa Hrvatska volontira

Objavljeno prije

2505_Dobra, Dani otvorenih vrata (1)

Udruga DOBRA danas obilježava Dane otvorenih vrata te je, u sklopu programa Hrvatska volotnira, održala i kreativnu radionicu.

Svi zainteresirani građani bili su su pozvani posjetiti urugu kako bi se informirali o radu udruge, a Ivana Ketini iz Udruge DOBRA rekla je da se na radionici izrađuju nagrade za starije osobe u sklopu aktivnosti povodom Dana starijih osoba.

– Danas od 15:30 do 18 sati provodila se radionica u sklopu pograma Hrvatska volontira. Izrađivale su se nagrade za starije osobe koje će im se dodijeliti prilikom provedbe aktivnosti preko projekta Za veselu starost na Međunarodni dan starijih osoba. Održat ćemo kviz Upoznajmo Hrvatsku prilikom kojeg ćemo te nagrade uručiti sudionicima kviza – rekla je Ketini.

Udruga Dobra svojim socijalno-humanitarnim programima pomaže starijim osobama na području doline Neretve, radi na dodatnom obrazovanju ranjivih skupina na burzi rada te ih kroz projekte i zapošljava, a učenicima osnovnih i srednjih škola, kao i drugim građanima, pruža razne edukacije.

Piše/Foto: Marija Jeramaz/Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije