Ostanimo u kontaktu

OPĆINA ZAŽABLJE

Uz blagoslov, igru i druženje otvoreno malonogometno igralište Grđa

Objavljeno prije

Večeras je uz blagoslov don Stipe Jerkovića otvoreno malonogometno igralište Grđa, a prvi su snage na terenu odmjerili najmlađi igrači. Uslijedile su utakmice seniora i veterana Bijelog Vira i Mliništa.

Uz puno smijeha, večer se nastavila uz dobru spizu i ugodno druženje! Načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga na svome se Facebook profilu zahvalila gosp. Nikši Martincu na posjetu, a svojim sumještanima je poželjela puno dobre igre i zabave!

Izvor i fotografije: Facebook – Maja Vrnoga, načelnica Općine Zažablje

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Još jedan dan bez novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Od jučer uzetih 15 uzoraka, 6 je negativnih, a za 9 se još čekaju rezultati. Dva uzorka poslanih na analizu prekjučer, a za koje rezultate nismo imali do slanja prošlog priopćenja, su također negativni. Danas je još jedna osoba ozdravljena, također iz Dubrovnika.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb je poslano je 3140 uzoraka.

U dubrovačkoj Općoj bolnici broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

S današnjim danom u Dubrovačko-neretvanskoj županiji više nema osoba u samoizolaciji. Inače, od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije