Ostanimo u kontaktu

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

31-godišnjak ‘utajio’ mobitel 44-godišnjaku

Objavljeno prije

krađa, mobitel

Policijski službenici Policijske postaje Metković dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo utaje.

Sumnjiči se da je tijekom kolovoza, na području Metkovića, pronašao mobilni uređaj u vlasništvu 44-godišnjaka kojeg je protupravno prisvojio kako bi ga osobno koristio.

Mobilni uređaj je pronađen kod osumnjičenog te će biti vraćen vlasniku koji je upoznat s podacima počinitelja, obzirom da se u konkretnom slučaju radi o kaznenom djelu za koji se progon poduzima privatnom tužbom.

Najava akcije prometne policije

Policijski službenici prometne policije će tijekom sutrašnjeg dana na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provesti preventivno-represivnu akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila.

Ovim putem još jednom pozivamo sve sudionike u prometu da poštuju prometne propise i svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti.

PU Dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati

CESTA ZATVORENA ZA PROMET

Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći u mjestu Popovići, očevid u tijeku

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

Prema priopćenju Policijske uprave dubrovačko – neretvanske, danas je oko 15,20 sati na državnoj cesti D-8, u mjestu Popovići, u Konavlima, došlo do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Navodno je do nesreće došlo nedaleko reciklažnog dvorišta, a neslužbene informacije govore kako je poginula vozačica osobnog vozila. U tijeku je očevid prometne nesreće nakon kojeg će biti poznato više detalja.

Promet na tom dijelu ceste u potpunosti je zatvoren, javila je PU Dubrovačko-neretvanska.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije