Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

8. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA METKOVIĆA

Usvojene sve točke dnevnog reda, gradonačelnik Milan predložio osnivanje povjerenstva o Izvorištu Doljani

Objavljeno prije

2703_Sjednica Gradskog vijeća

Na danas održanoj 8. sjednici Gradskog vijeća Grada Metkovića usvojeno je svih četrnaest točaka dnevnog reda.

Na početku sjednice vijećnički mandat predsjednika metkovskog SDP-a Krešimira Kurana stavljen je na mirovanje te je njegovo mjesto u Gradskom vijeću zauzeo koalicijski partner, predsjednik metkovskog HSU-a Siniša Bebić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Jedna od glavnih tema bila je problematika izvorišta u Doljanima te je gradonačelnik Dalibor Milan predložio osnivanje povjerenstva prije održavanja tematske sjednice o izvorištu u kojem bi predstavnici svih političkih stranaka trebali doći do zajedničkog rješenja. U vremenu za vijećnička pitanja Siniša Bebić je kazao da koalicija SDP-HSU, inicijator tematske sjednice o izvorištu, više neće prikupljati potpise za tematsku sjednicu zbog uvjeta koje su druge stranke postavljale, ali da će se na tematsku sjednicu odazvati.

Prihvaćen je Prijedog Zaključka o prihvaćanju Ugovora o uređenju međusobnih odnosa prema kojem će Grad Metković Jozi Bebiću, zbog nezakonitog otkaza dobvenog na početku mandata prošle gradske vlasti, isplatiti više od 170 tisuća kuna.

Odlukom Gradskog vijeća Ivana Baće, dosadašnja vršiteljica dužnosti ravnatelja, imenovana je ravnateljicom Prirodoslovnog muzeja Metković, a vršiteljem dužnosti ravnatelja Ustanove za kulturu i sport Metković imenovan je Ivica Puljan.

Prihvaćen je Prijedlog Odluke o donošenju strategije razvoja urbanog područja Grada Metkovića od 2016. do 2020., Odluka o donošenju Plana gospodarenja otpadom Grada Metkovića za razdoblje od 2017. do 2022., kao i Prijedlog Programa potpora u poljoprivredi na području Grada Metkovića za razdoblje od 2018. do 2020.

Metkovic NEWs uživo je prenosio sjednicu Gradskog vijeća te je možete u cijelosti pogledati ovdje:

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije