Ostanimo u kontaktu

XXV. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA METKOVIĆA

Usvojene izmjene i dopune prostornog plana uređenja Grada Metkovića i urbanističkog plana uređenja ‘Pržine 2’

Objavljeno prije

U petak je u Gradskoj vijećnici održana XXV. sjednica Gradskog vijeća grada Metkovića na kojoj su usvojene dvije točke dnevnog reda.

Riječ je o Prijedlogu Odluke o donošenju II. Izmjene i dopune prostornog plana uređenja Grada MetkovićaPrijedlogu Odluke o izradi Urbanističkog plana uređenja ‘PRŽINE 2’ i stavljanja izvan snage Detaljnog plana uređenja ‘Stambeno poslovnog kompleksa i pastoralnog centra Pržine’.

Plan prijedloga Odluke o donošenju II. Izmjene i dopune prostornog plana uređenja Grada Metkovića prezentirali su, ujedno i autori izrade, djelatnici firme APE d.o.o. iz Zagreba. Pored većinom svrsihodnih rješenja i prenamjena najveća rasprava se povela oko sjeverne obilaznice grada Metkovića, koja bi išla novim mostom na desnu stranu grada te pratila nasip obrane od poplava od Duvrata do Glibuše.

Izmjene Prostornog uređenja grada Metkovića 2020

Vijećnici Stipo Gabrić Jambo i Siniša Bebić komentirali su njenu funkciju s obzirom gdje izlazi, pri tome je usporedivši s nasipom od obrane od poplava koji je u hrvatskom dijelu dovršen, međutim, i nakon više godišnjih pregovora susjedna strana još ništa nije poduzela. Točno tako su prokomentirali i obilaznicu, pritom je usporedivši s tunelom u Omišu koji ne vodi nigdje. Djelatnik APE-a Nikša Božić je rekao kako je riječ o međunarodnoj mreži cestovne povezanosti koja je tako ucrtana te kao takva nadilazi lokalne okvire na što lokalna zajednica i ne može puno utjecati, osim onog dijela gdje se pomakla malo u sjeverno do nasipa kako ne bi cijepala buduća poljoprivredna zemljišta.

ROŠTILJ, KOKTELI I PROMO CIJENE PIĆA

Grey&Padrino Club poziva na praćenje Maratona na 20-metarskom LED ekranu i After zabavu do sitnih jutarnjih sati

Objavljeno prije

Kad je zabava u pitanju, u Grey&Padrino Clubu nema stajanja, danas od 16 sati uključuju se na Maraton lađa s 20-metarskim LED ekranom uz  roštilj, koktele i promo cijene pića… a nakon toga AFTER zabava do sitnih jutarnjih sati uz dj program DJ Andre i DJ Druje, Samo zabava i svi ste pozvani!

Grey&Padrino Club – 20-metarski LED ekran i Live Maraton lađa

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Za one koji ne znaju Grey & Padrino se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije