Ostanimo u kontaktu

GRADSKO VIJEĆE

Usvojen proračun za 2020. godinu u iznosu od 91,5 milijun kuna

Objavljeno prije

Jučer je na Gradskom vijeću usvojen proračun Grada Metkovića za 2020. godinu koji iznosi 91,5 milijuna kuna.

Projekcija proračuna za 2021. godinu iznosi 85 milijuna kuna, dok je onaj za 2022. – 86,7 milijuna kuna.

Planirana sredstva za iduću godinu raspodijelit će se na projekte kao što su izgradnja Ulice Alojzija Stepinca i Jadranske ulice, rekonstrukcija dijela prizemlja dječjeg vrtića u Vidu, ulaganje u Poslovnu zonu Dubravica, rekonstrukcija odlagališta otpada na Dubravici, nadogradnja Dječjeg vrtića Radost, spajanje Ulice Ante Starčevića s Trgom Franje Tuđmana i ulicom Mobine, uređenje male tržnice, sanacija Ulice Ante Starčevića te dovršavanje energetske obnove Sportske dvorane.

Grad će i iduće godine pružati pomoć socijalno ugroženim građanima te pružati financijsku potporu poljoprivrednicima i poduzetnicima.

NAPAD POD OKRILJEM NOĆI

Nepoznati muškarac razbijao stakla na klinici Nikice Gabrića

Objavljeno prije

Nadzorna kamera snimila je muškarca koji je željeznom pepeljarom na stalku pod okriljem noći porazbijao stakla na ulazu u Kliniku Svjetlost.

Noćas u 1.55 vandalizirana je Klinika Svjetlost u vlasništvu oftalmologa Nikice Gabrića, a Večernji list u posjedu je snimke tog trenutka.

Nadzorna kamera snimila je muškarca koji je željeznom pepeljarom na stalku pod okriljem noći porazbijao stakla na ulazu u Kliniku.

Razbijanje je trajalo oko 25 sekundi, a nakon što je razbio stakla, muškarac s fantomkom na glavi bacio je pepeljaru na vrata i dao se u bijeg.

– Čuvar se prepao, pobjegao na četvrti kat dok je on lupao željeznom pepeljarom. Koliko koštaju staklena vrata ne mogu procijeniti, ali ružno izgleda. Katastrofalno, ulaz je sav porazbijan – rekao nam je ranije Nikica Gabrić.

Policija je uzela snimku nadzorne kamere te provodi istragu kako bi utvrdila identitet vandala.

Inače, Nikica Gabrić našao se u središtu pozornosti nakon što je za iznudu prijavio glavnog urednika tjednika 7dnevno i portala dnevno.hr Marka Cigoja, njegova zamjenika Vuka Radića i direktoricu Mariju Dekanić, a koji su ga navodno ucjenjivali fotografijama masonske lože i njihove ceremonije koje su kasnije i objavljene. Gabrić je tada rekao kako ne krije da je mason, odnosno veliki meštar Velikog Orijenta Hrvatske, a potom je i bivši glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić priznao da je član masonske lože, zbog čega je podnio ostavku na tu funkciju.

Pročitajte više i pogledajte snimku na: https://www.vecernji.hr/vijesti/porazbijao-stakla-na-ulazu-pogledajte-snimku-napada-na-kliniku-nikice-gabrica-1381352?fbclid=IwAR2rS0hZqaFS6tDtsjNFiCb1t70F8UeXO-gkHbAyZRZ7O0z_Xb6v5Wv1sOI – www.vecernji.hr

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250

Najčitanije