Ostanimo u kontaktu

OPĆINA KULA NORINSKA

Uspješno završena prva faza oborinske odvodnje u Krvavcu

Objavljeno prije

Nakon što su izvršeni iskopi i postavljanje odvodnih cijevi u trup ceste, jučer je ta dionica i asfaltirana.
Time je završena 1. faza izgradnje oborinske odvodnje u ulici Stjepana Radića u Krvavcu.

Pored oborinske odvodnje, djelatnici NPKLM vodovoda su zamijenili dotrajale vodoopskrbne cijevi i na taj način riješili problem čestih puknuća.

U planu za ovu godinu je i sanacija postojećeg otvorenog sabirnog kanala u istoj ulici, kojim će se uspješno završiti ovaj projekt.

SAMOIZOLACIJA

‘Dica Zagrebačke’ priredila show u Zagrebačkoj ulici

Objavljeno prije

Danas od podne u Zagrebačkoj ulici događa se pravi mali show, a priredila su ga Dica Zagrebačke ulice predvođena Tomislavom Batinovićem, i naravno, sve to u propisanom razmaku jedan od drugog.

Preko razglasa su se puštale domoljubne i duhovne pjesme, a lijepo vrijeme je mještane izmamilo na sunce, na svoje prozore i balkone te možemo reći da je danas u Zagrebačkoj moral bio na nivou…

– Neka mladosti! Dosta je ovog zastrašivanja u medijima i ovih strogih mjera… bar ovako da se muzika čuje, da nas malo opusti… – rekla je starija mještana Zagrebačke ulice.

Također, večeras za 20 sati Dica Zagrebačke su najavili izvedbu domoljubne pjesme Moja Domovina, kojom se priključuju nacionalnoj akciji koja ide u znak potpore svima onima koji najviše trpe i teško proživljavaju ovu krizu te pozivaju sve sumještane da im se priključe uz poruku ‘Neka vide da nas ima’, rekao nam je inicijator današnjeg showa u Zagrebačkoj, Tomislav Batinović.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije