Ostanimo u kontaktu

OPĆINA KULA NORINSKA

Uspješno završena prva faza oborinske odvodnje u Krvavcu

Objavljeno prije

Nakon što su izvršeni iskopi i postavljanje odvodnih cijevi u trup ceste, jučer je ta dionica i asfaltirana.
Time je završena 1. faza izgradnje oborinske odvodnje u ulici Stjepana Radića u Krvavcu.

Pored oborinske odvodnje, djelatnici NPKLM vodovoda su zamijenili dotrajale vodoopskrbne cijevi i na taj način riješili problem čestih puknuća.

U planu za ovu godinu je i sanacija postojećeg otvorenog sabirnog kanala u istoj ulici, kojim će se uspješno završiti ovaj projekt.

NESTVARNO LIJEPI PRIZORI S UŠĆA RIJEKE NERETVE

Ako već niste, sad je pravo vrijeme da otkrijete ovaj biser na jugu Hrvatske, uvjerite se i zašto

Objavljeno prije

Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX

Zovu je prijestolnicom mandarina, zelenom dolinom, hrvatskom Kalifornijom – a ona, slavna i ponosita dolina Neretve, iz godine u godinu s punim pravom privlači sve više domaćih i stranih turista, dok njezini bogati i sočni plodovi te idilični krajolici nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Delta Neretve zapravo je jedina prava delta u Hrvatskoj, a plovidbe tim prekrasnim krajem – i to u izvornom neretvanskom plovilu – lađi – doživljaj je koji se ne zaboravlja, potvrdili su ama baš svi koji su iskusili ovo čarobno iskustvo.

Osim posjeta Pločama, Opuzenu i Metkoviću, najvažnijim gradovima u dolini Neretve, ne smijete propustiti ni kušati vrhunsku gastronomiju ovoga kraja – primjerice, jela od žaba i jegulja s čuvenim neretvanskim brudetom, piše Jutarnji.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije