Ostanimo u kontaktu

NAJTRAŽENIJI NATPIS ‘DOŠAO SAM ZBOG JANJETINE’

Uspješna poslovna priča našeg Metkovca, Luciana Protrke, koji je sa suprugom izgradio vrhunski biznis

Objavljeno prije

Foto: Makarska-danas.com

Luciano i Ksenija Protrka nisu ni slutili kako će jedan odlazak na svadbu uskoro promijeniti njihovu poslovnu svakodnevnicu. Naime, na toj svadbi oduševili su se kućicom za fotografiranje u kojoj su se gosti mogli slikati i instant fotografiju sačuvati kao uspomenu.

Luciano Protrka, Fotkaonica

Nije trebalo dugo da pribave svoju kućicu i opremu za fotografiranje i okušaju se u tom biznisu koji je, čini se, postao iznimno popularan.

– Evo prošlog vikenda smo bili na jednom vjenčanju u susjednoj BiH do šest ujutro. Oko naše kućice vladala je takva gužva da je mlada u jednom trenutku došla do okupljenih svatova i pitala: Pa dobro, hoće li itko plesati? – smije se Ksenija Protrka.

Prvo službeno predstavljanje Fotkaonice zbilo se na lanjskom Craft festivalu u Makarskoj i zainteresiranost posjetitelja potaknula ih je da odrade cijelu sezonu u sklopu ribarskih večeri.

Ove godine, pak, domaći i turisti neće moći koristiti usluge Fotkaonice u gradu jer, otkriva nam Ksenija, jednostavno imaju previše posla na svadbama i drugim događanjima na kojima organizatori traže njihove usluge, i to od Slavonije do Bosne i Hercegovine. Ponuda u Fotkaonici od prvog dana se širila pa se klijenti tako mogu slikati sa smiješnim rekvizitima, šaljivim naočalama, perikama, šeširima a od nedavno i natpisima koji su, kažu Protrke, izrazito popularni.

Protrka, Fotkaonica

A na svadbama, za koje su rasprodani čak i u 2020-oj godini najtraženiji natpis s kojim se uzvanici mogu fotografirati jest – ‘Došao sam zbog janjetine’.

Piše: R. I./Makarska-danas.com

GRAD METKOVIĆ

Raspisan javni natječaj/poziv za financiranje programa i projekata koje provode udruge u Gradu Metkoviću za 2021. godinu

Objavljeno prije

Grad Metković je objavio Godišnji plan raspisivanja javnih natječaja/poziva za financiranje programa i projekata koje provode udruge u Gradu Metkoviću za 2021. godinu.

Dokument je objavljen na službenim stranicama Grada Metkovića, a možete ga preuzeti na linku ovdje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije