Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

NASTAVLJAJU SE ULAGANJA U SPORTSKU INFRASTRUKTURU

Uskoro umjetna trava na pomoćnom igralištu NK Neretva

Objavljeno prije

Grad Metković nastavlja s ulaganjem u sportsku infrastrukturu, a na redu je pomoćno igralište NK Neretve.

Naime, na pomoćnom igralištu trenira oko 350 korisnika svih uzrasnih kategorija, većinom iz NK Neretva i ŽNK Neretva. Međutim, zbog neadekvatne drenaže, poslije svake kiše teren poplavi, pri čemu su otežani uvjeti za treniranje.

– S obzirom da želimo osigurati najkvalitetnije uvjete za treniranje svih naših sportaša, a posebice djece, Hrvatskom nogometnom savezu uputili smo zamolbu za donacijom umjetne trave, a istovremeno smo, iz gradskoga proračuna, osigurali sredstva za sve pripremne radnje koje su preduvjet za postavljanje umjetne trave.

Iz HNS-a su vrlo brzo odgovorili na našu zamolbu, pa su jučer u Metkoviću boravili izvršni direktor Marijan Kustić i voditeljica infrastrukture Andrea Dokuš s kojima sam obišao teren, a u pratnji su bili i zamjenik ravnateljice Ustanove za kulturu i sport Metković i predsjednik Sportske zajednice grada Metkovića Ante Zovko, predsjednik NK Neretva Damir Jerković i predsjednik ŽNK Neretva Stanko Vidović.

Nastavno na njihov posjet, uskoro očekujemo pozitivan odgovor na našu zamolbu te potpisivanje predugovora za postavljanje umjetne trave, – istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

SVJEŽA RIBA UTORAK, ČETVRTAK I PETAK

Ribarnica GOF otvorila svoja vrata

Objavljeno prije

‘Preko’ je dobilo svoju ribarnicu. Na maloj tržnici pored podvožnjaka, na križanju Ulice Zrinskih i Frankopana sa Ulicom Put Narone, u novouređenom objektu svoja vrata jutros je otvorila Ribarnica GOF.

Ribarnica će raditi svakim danom, dok svježa riba pristiže svakog utorka, četvrtka i petka, a mušule, kamenice i brbavice po narudžbi.

Svakako novitet ove ribarnice je i dostava koja će se obavljati po narudžbi na području cijele doline Neretve.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije