Ostanimo u kontaktu

NOVI PRIRODNI REZERVATI

Uskoro proglašenje posebnih rezervata Modro oko i jezero Desne, Ušće Neretve i Kuti

Objavljeno prije

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike obavijestilo je javnost o javnom uvidu Prijedloga Uredbe o proglašavanju posebnih rezervata Modro oko i jezero Desne, Ušće Neretve i Kuti.

Javni uvid u Prijedlog sa stručnom podlogom i kartografskom dokumentacijom započet će 18. svibnja i trajati će do 16. lipnja 2020.godine.

Uvid će se moći obaviti svakog radnog dana u prostorima Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije, izdvojeni ured Opuzen, a u uvid u dokumentaciju može se izvršiti i na mrežnim stranicama Ministarstva.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, prijedlozi, mišljenja i primjedbe javnosti dostavljaju se zaključno s danom završetka javnog uvida, upisivanjem u knjigu primjedbi ili dostavom u Ministarstvu u pisanom obliku.

Javno izlaganje održat će se 10. lipnja 2020.godine u Društvenom domu Mlinište s početkom u 12 sati.

Taj nadnevak, a s obzirom na epidemiološku situaciju i preporuke Stožera civilne zaštite može se i izmijeniti, a sudjelovanje može biti ograničeno brojem sudionika.

METKOVSKO LJETO 2020.

Brojna publika uživala u klapskim klasicima i hrvatskim hitovima klape Iskon

Objavljeno prije

U sklopu programa Metkovskog ljeta 2020 na ljetnoj pozornici GKS-a Metkovič koncert je održala klapa Iskon.

Brojna metkovska publika uživala je u klapskim klasicima te obradama niza hrvatskih hitova kojim se se večeras predstavili momci iz klape Iskon.

Podsjetimo, jedna od najpoznatijih hrvatskih klapa osnovana je 2000. godine u Splitu, a ostvarila je više od tisuću nastupe diljem Hrvatske i suradnju s najistaknutijim glazbenicima na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije