Ostanimo u kontaktu

U-GYM BODY CLUB

Uskoro počinje program Ultimate Kids

Objavljeno prije

Budući da je nova godina već širom otvorila svoja vrata, Ultimate Sports Gym teretana je u nju odlučila ući s nekim novim projektima.

Jedan od njih je Univerzalna sportska škola za dvije dobne skupine – 7 i 8 godina te 9 i 10 godina. Škola s radom započinje 20. siječnja, a svi oni koji su zainteresirani mogu doći u Ultimate Gym i vidjeti o čemu se zapravo radi.

Cilj programa univerzalne sportske škole je uključivanje što većeg broja najmlađih u sportske aktivnosti, odnosno stvaranje navike svakodnevnog tjelesnog vježbanja. Djeca će pod stručnim nadzorom naših kineziologa Branimira Vučkovića, Ivana Obšivača i Zdravka Kurana na zanimljiv i primjeren način učiti osnovne oblike kretanja te osnovne elemente brojnih sportova. Također, ova univerzalna sportska škola može predstavljati temelj za stvaranje budućih vrhunskih sportaša.

Stoga iz Ultimate Gym teretane pozivaju roditelje da dođu sa svojom djecom u U-Gym i omoguće im da stvore navike za zdrav život.

Više informacija na kontakte: +385 99 4052 675 – Branimir Vučković; +385 (20) 358 638 – U-Gym.

DUBROVAČKE LJETNE IGRE

Raznolik program i drugog festivalskog tjedna

Objavljeno prije

Glazbeni program nastavlja se ovaj petak recitalom klavirskog dua Ivančić i Cikojević koji će uz kompozicije francuskih skladatelja Poulenca i Milhauda, izvesti plesnu suitu hrvatskog skladatelja Borisa Papandopula „Horoskop“. U atriju Kneževa dvora pridružit će im se i udaraljkaši Karmen Pervitić i Fran Krsto Šercar te plesači Viktoria Bubalo i Šimun Stankov. Papandopulo je jedan od prvih suvremenih skladatelja koji je obradio tematiku horoskopa, pokušavši ocrtati psihološke karakteristike svakog pojedinog znaka glazbom. Ulaznice su dostupne ovdje, a ako mislite da ste sretne ruke pokušajte ih osvojiti igrajući našu Festum nagradnu igru.

I ove godine, Igre su dio svog programa namijenile najmlađoj publici. Tako je vikend pred nama rezerviran za djecu i mlade. U atriju Poslijediplomskog središta Dubrovnik, u suradnji sa zakladom Caboga Stiftung, gostuje Gradsko kazalište lutaka Split s dvije predstave: Domaši Ane Marije Veselčić u koprodukciji s Umjetničkom akademijom u Splitu te Stonoga Goga Adrijane Grgičević u koprodukciji s Teatrom Poco Loco.

Ljubitelji plesa, u nedjelju 19. srpnja u parku Gradac u 21.30 sati mogu pogledati plesnu predstavu Gore Zagrebačkog plesnog ansambla prema koreografiji Ferenc Fehéra. Dinamična izvedba prikazuje životnu korelaciju šest žena, njihovo zajedničko putovanje i postaje kroz koje, unutar plesnih karijera, prolaze. Gostovanje je ostvareno kroz Plesnu mrežu Hrvatske, a karte su dostupne ovdje.

Prva ovogodišnja dramska premijera Mara i Kata očekuje nas u ponedjeljak 20. srpnja u 21.30 sati u Kazermi. Autorski je to projekt Saše Božića  u suradnji s Natašom Dangubić i Doris Šarić Kukuljicom, inspiriran legendarnom radio emisijom Na posjedu u kundurica Petra Kušelja te knjigom Dubrovačke kundurice Dese Begović Mrkušić. I prije premijerne izvedbe, publika je pokazala veliki interes tako da su sve, čak i dodatne četiri izvedbe, u vrlo kratkom roku, rasprodane.

Nastup Folklornog ansambla Linđokoji je za svoj ovogodišnji nastup na Igrama pripremio izvadak iz svadbenih običaja uz ples potkolo te plesove iz dubrovačkog primorja i dr., na programu je u srijedu 22. srpnja i to, za njih posve novoj pozornici, u parku Gradac. Ulaznice te više informacija o Linđovom programu dostupno je ovdje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije