Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

MILAN POTPISAO PREDUGOVOR

Uskoro kreće postavljanje umjetne trave na pomoćno igračište NK Neretva

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan potpisao predugovor s izvršnim direktorom HNS-a Marijanom Kustićem čime je i službeno započela procedura koja će rezultirati umjetnim travnjakom na pomoćnom igralištu NK Neretva.

– Tim predugovorom HNS iskazuje spremnost dobave i ugradnje umjetne trave na unaprijed pripremljenu podlogu, koju će financirati Grad Metković iz svoga proračuna. Uskoro krećemo s postupkom raspisivanja Javne nabave pripremne podloge, a nakon završetka svih faza ulaganja te realizacije cjelokupnoga projekta ukupna vrijednost investicije bit će oko 2 milijuna kuna uvećanih za vrijednost PDV-a.

Hvala HNS-u na iskazanoj spremnosti financiranja postavljanja umjetne trave na pomoćnom igralištu kojega će za treninge i utakmice koristiti 350 korisnika svih uzrasnih kategorija NK Neretva i ŽNK Neretva, osim seniora. To je nastavak ulaganja u sportsku infrastrukturu te stvaranja boljih uvjeta za treniranje našim sportašima, a posebice djeci, na čemu smo mnogo radili u posljednje četiri godine, – izjavio je Milan.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

Sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom je zabilježeno u posljednja 24 sata

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom (jedan utvrđen brzim antigenskim testom).

Radi se o dvije osobe muškog spola i pet osoba ženskog spola; tri iz Ploča te po jedna iz Dubrovnika, Metkovića, Opuzena, kao i jedna osoba koja nema prebivalište u našoj županiji.

Izliječena je jedna osoba, iz Metkovića.

U posljednja 24 sata obrađena su 322 uzorka, a od početka pandemije analiziran je ukupno 79 701 uzorak.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su četiri osobe pozitivne na koronavirus.

U samoizolaciji je 176 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 819 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije