Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

MILAN POTPISAO PREDUGOVOR

Uskoro kreće postavljanje umjetne trave na pomoćno igračište NK Neretva

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan potpisao predugovor s izvršnim direktorom HNS-a Marijanom Kustićem čime je i službeno započela procedura koja će rezultirati umjetnim travnjakom na pomoćnom igralištu NK Neretva.

– Tim predugovorom HNS iskazuje spremnost dobave i ugradnje umjetne trave na unaprijed pripremljenu podlogu, koju će financirati Grad Metković iz svoga proračuna. Uskoro krećemo s postupkom raspisivanja Javne nabave pripremne podloge, a nakon završetka svih faza ulaganja te realizacije cjelokupnoga projekta ukupna vrijednost investicije bit će oko 2 milijuna kuna uvećanih za vrijednost PDV-a.

Hvala HNS-u na iskazanoj spremnosti financiranja postavljanja umjetne trave na pomoćnom igralištu kojega će za treninge i utakmice koristiti 350 korisnika svih uzrasnih kategorija NK Neretva i ŽNK Neretva, osim seniora. To je nastavak ulaganja u sportsku infrastrukturu te stvaranja boljih uvjeta za treniranje našim sportašima, a posebice djeci, na čemu smo mnogo radili u posljednje četiri godine, – izjavio je Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

KULA NORINSKA

Izvrsno napreduju radovi na izgradnji Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite

Objavljeno prije

U sklopu radnog posjeta općini Kula Norinska župan Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo sa suradnicima obišli su gradilište Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite.

Riječ je o projektu vrijednom nešto više od sedam milijuna kuna koji je financiran sredstvima Europske unije u iznosu od 85 posto, dok ostatak financira Dubrovačko-neretvanska županija.

Projekt FIRESPILL, u sklopu kojeg se realizira izgradnja ovog centra, okuplja 14 partnera iz Italije i Hrvatske s ciljem povećanja kapaciteta žurnih službi u svrhu učinkovitijeg rješavanja prirodnih katastrofa i katastrofa uzrokovanih ljudskim djelovanjem.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U obilasku gradilišta Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite županu Dobroslaviću i suradnicima pridružio se i županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije