Ostanimo u kontaktu

GRADSKI RADOVI

Uređuje se Ulica sv. Franje Asiškog, a ulicom Put groblja za mjesec dana

Objavljeno prije

DSC_0009a

Danas smo u društvu gradonačelnika Metkovića Dalibora Milana i njegovog zamjenika Damira Raića obišli radove u Ulici sv. Franje Asiškoga u Metkoviću. Završava se obnova asfalta i uređuje novo parkiralište dugo 100, a široko 3,3 m nasuprot crkve, kako bi se olakšalo parkiranje za vrijeme svetih misa. Izvođači radova su Dubrovnik ceste od čijih djelatnika saznajemo  da će ulica biti u potpunosti sanirana u roku od tjedan dana.

DSC_0013a

Ulica Put groblja biti će gotova najkasnije za mjesec dana. U javnosti vlada veliki interes za radove u ovoj ulici, jer kada su sahrane, otežana je komunikacija automobilima. Sad se Gradskom groblju sv Ivana smože pristupiti samo ulicom iz Potkraja što često izaziva zastoje i gužve. Nadamo se da smo zadovoljili znatiželju mnogih koji su zvali i interesirali se o završetku ulice, – javio je Nportal.hr.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije