Ostanimo u kontaktu

UČESTALE TRAGEDIJE NA CESTAMA

Uprava i igrači NK Neretva izrazili sućut obiteljima i klubu iz Runovića te zbog poginulih nogometaša pokrenuli kampanju #NetkoTeČeka

Objavljeno prije

Uprava i igrači Nogometnog kluba Neretva izrazili su sućut obiteljima i klubu iz Runovića te zbog učestalih tragedija na cestama pokrenuli kampanju #NetkoTeCeka.

Prenosimo osvrt:

U ime svih igrača i uprave NK Neretve upućujemo iskrenu sućut obiteljima i Nogometnom klubu Mračaj iz Runovića koji su pretrpjeli veliki gubitak u prometnoj nesreći.

Kako bi što više ukazali na ovaj uzrok koji prečesto odnosi mlade živote odlučili smo pokrenuti jednu akciju…

“Netko te čeka” naziv je kampanje koju ćemo provoditi slijedećih 15 dana i koja će podsjećati sve nas na izniman oprez pri vožnji i ponašanju u prometu kako se više nikada ne događaju ovakve tragedije kao sinoć.

Iskreno bi voljeli da se i ostali klubovi, ljudi i mediji uključe u ovu akciju tako što će na svojim objavama uz standardne hashtagove koristiti i hashtag #NetkoTeČeka kao podsjetnik svakom mladom čovjeku da nigdje ne žuri i da ne konzumira alkohol dok vozi jer ga netko kod kuće voli i jedva čeka vidjeti 💓

Počivali u miru Božjem!!!
#samoNeretva #NetkoTeČeka

KAPELICA KOD ČASNIH SESTARA

Pobožnost Križnoga puta za učenike OŠ Stjepana Radića

Objavljeno prije

Danas, 28. veljače 2020. godine prvi je petak ove Korizme te se održava pobožnosti Križnoga puta. Tako je pobožnost Križnoga puta održana u kapelici kod časnih sestara u 12 sati.

Molitvu je predvodio župnik fra Ante Bilokapić , a sudjelovali su i učenici OŠ Stjepana Radića: Gabrijela Mandić, Petra Veraja, Ema Udženija, Hanna Rodin, Anton Rendulić i Goran Martinović te č.s. Mila Deak.

Svakoga petka do kraja Korizme u 12 sati u kapelici će se održavati ova pobožnost pa su pozvani svi učenici, ali i svi ostale sugrađane kojima odgovara ovaj termin da se pridruže u molitvi.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250

Najčitanije