Ostanimo u kontaktu

PLESNA ŠKOLA CALYPSO

Upisi u početne plesne tečajeve za osnovce

Objavljeno prije

Plesna škola Calypso najavljuje početak novih plesnih tečajeva za osnovce od subote, 28. rujna. Tada će imati početne vježbe na koje će ulaz biti slobodan.

Predškolci i djeca od 1. do 3. razreda će imati početne vježbe u 17 sati, dok će mladi osnovci od 4. do 8. razreda vježbe imati u 18:30.

Najmlađi će učiti plesati valcere, polku, foxtrot, cha-cha-cha i ostale plesove, dok će druga skupina, osim spomenutih, plesati i salsu, bachatu, mambo, rumbu, sambu, swing, jive, disco-fox, rock’n’roll, a od modernih plesova moći će naučiti hip-hop i break dance program za početnike.

Plesni program podijeljen je po stupnjevima, a vježbe se izvode jednom tjedno, subotom u trajanju od 90 minuta u dvorani Osnovne škole Stjepana Radića.

Foto: kid101

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

Potvrđena prisutnost britanskog soja virusa u DNŽ

Objavljeno prije

U Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije stigli su rezultati za dio uzoraka testova na COVID-19, koji su poslani na sekvencioniranje kako bi se utvrdila eventualna prisutnost novih sojeva virusa.

Od pristiglih 14 uzoraka, za njih tri je utvrđeno da su britanski soj, a radi se o uzorcima dvije osobe s područja Konavala i jedne osobe iz Dubrovnika.

Budući da se britanski soj i do 50 posto brže širi od originalnog koronavirusa, to je vjerojatno ubrzalo širenje virusa na širem dubrovačkom području.

Pozivamo još jednom sve sugrađane na striktno pridržavanje epidemioloških mjera. Pridržavanje istih najbolja su zaštita od brzog širenja virusa, posebice kada govorimo o novom, britanskom soju.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije