Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Cvjetković ponovno izabran za predsjednika, Nada Veraja potpredsjednica županijskog HSU-a

Objavljeno prije

Cvijeto Cvjetković novi je stari predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Dubrovačko-neretvanske županije. Novi mandat Cvjetković je dobio ove subote na izbornoj skupštini. Za potpredsjednike su izabrani Nada Veraja i Pero Memed.

Inače, Cvjetković je na čelu županijskog HSU-a došao 2018. godine nakon izvanredne skupštine. Cvjetković je obnašao niz odgovornih dužnosti u postrojbama Hrvatske vojske (163. brigada HV), a od 1994. je bio na dužnosti predstojnika Ureda za obranu Dubrovnik. Obavljao je i poslove direktora Luke Dubrovnik, a nakon umirovljenja od 2013. radi kao privatni poduzetnik. Jedan je do osnivača Udruge umirovljenika Općine Župa dubrovačka i član Mješovitog zbora Libertas.

Na jučerašnjoj skupštini nazočio je i predsjednik HSU-a Veselko Gabričević.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

BLAGDAN VELIKE GOSPE

Procesijom oko crkve sv. Ilije proslavljena svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo

Objavljeno prije

Danas, 15. kolovoza u našim smo crkvama proslavili Veliku Gospu, svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo.

Župni vikar fra Darijo Sinković je predslavio sv. mise u 6.30 u Sv. Ilije i u 9 sati u Sv. Franje na Kladi, a župnik fra Denis Šimunović u Sv. Ilije u 8 i 20 sati  kada je bila i procesija oko crkve s Gospinim kipom. Tijekom misa bila je prigoda za sv. ispovijed.

Marija je naša Majka i uzor vjere, njoj se obraćamo i utječemo kao pojedinci i zajednica da nas zagovara kod Boga. Vjera je dar na kojem trebamo zahvaljivati, ona nam je oslonac i daje smisao u životnim teškoćama, neke su od misli su koje je župnik fra Denis izrekao tijekom propovijedi na jutarnjoj misi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Vijest/foto: svilija-metkovic.com

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije