Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DOM ZDRAVLJA METKOVIĆ

Unos vanjskih cijepljenja u sustav e-Cijepih

Objavljeno prije

Budući da imaju velikih upita o unošenju cijepnih kartona za sva cijepljenja provedena izvan RH, iz Doma zdravlja Metković naglašavaju da postoji nadležna institucija tj.HZJZ koja takva i unosi. Brojevi telefona i kontakt mail na koji se sve osobe mogu obratiti su:

091/468-3069 ili 091/468-3078 / covidpotvrde@hzjz

Ukoliko se osoba cijepila u RH, a EU digitalna Covid potvrda joj nije dostupna u sustavu potrebno se javiti nadležnoj ustanovi koja je samo cijepljenje provela.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za sve osobe koje su se cijepile na masovnom punktu Doma zdravlja Metković, a covid potvrda se ne može izdati potrebno se obratiti na mail covid19@dom-zdravlja-metkovic ili na kontakt telefon 020/800-071.

Dom zdravlja Metković

BLAGDAN VELIKE GOSPE

Procesijom oko crkve sv. Ilije proslavljena svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo

Objavljeno prije

Danas, 15. kolovoza u našim smo crkvama proslavili Veliku Gospu, svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo.

Župni vikar fra Darijo Sinković je predslavio sv. mise u 6.30 u Sv. Ilije i u 9 sati u Sv. Franje na Kladi, a župnik fra Denis Šimunović u Sv. Ilije u 8 i 20 sati  kada je bila i procesija oko crkve s Gospinim kipom. Tijekom misa bila je prigoda za sv. ispovijed.

Marija je naša Majka i uzor vjere, njoj se obraćamo i utječemo kao pojedinci i zajednica da nas zagovara kod Boga. Vjera je dar na kojem trebamo zahvaljivati, ona nam je oslonac i daje smisao u životnim teškoćama, neke su od misli su koje je župnik fra Denis izrekao tijekom propovijedi na jutarnjoj misi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Vijest/foto: svilija-metkovic.com

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije