Ostanimo u kontaktu

POČELI RADOVI U MARULIĆEVOJ

Unatoč postignutom dogovoru, djelatnici MUP-a čuvali radnike

Objavljeno prije

Radovi u Ulici Marka Marulića, Marulićeva

Iako je postignut dogovori između stanara Marulićeve i MUP-a, kako se rampe neće graditi na vrhu ulice već samo prema BIH, danas je na čuđenje stanovništva radnike koji su započeli radove čuvao poveći broj policijskih službenika. Da li se boje neke intervencije građana koji su se složili sa planom gradnje pa se boje za sigurnost radnika, ne znamo, ali vjerujemo da je bilo puno važnijih mjesta gdje su policajci mogli provesti svoje radno vrijeme.

Stanovnici Marulićeve ističu kako će svoja prava tražiti na višim instancama, u smijeru pravilnog razgraničenja, a što se tiče nastavka radova jasno su istaknuli, i sa strane MUP-a je njihova inicijativa i prihvaćena, da se uklone odnosno ne postavljaju rampe na ulazu u Marulićevu kako bi stanovnici hrvatskog dijela nesmetano komunicirali s ostatkom Republike Hrvatske.

Daljnja zbivanja u Ulici Marka Marulića pratite na portalu Metkovic NEWs.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije