Ostanimo u kontaktu

SRETAN ROĐENDAN U-GYM

Ultimate Sports Bodyclub uz ugodno druženje obilježilo drugi rođendan

Objavljeno prije

Foto: Ultimate Sports Bodyclub

Protekli vikend u Metkoviću obilježilo je lijepo druženje u Ultimate Sports Bodyclub-u. Rekli bi ništa neobično, ali ovog vikenda povod je bio vrijedan pozornosti – proslava njihovog drugog rođendana.

U nazočnosti brojnih članova i simpatizera, uz prigodan program i brojne nagrade, od kojih ističemo posebnu vikend ponudu od 50% popusta na cijenu za nove i neaktivne članove, iz kluba su još jednom naglasili značaj redovite tjelovježbe za  fizičko i psihičko zdravlje ljudi. Kako tjelovježbu treba pratiti redovita i uravnotežena prehrana, svojim su prijateljima na rođendanskom slavlju ponudili zdravu i cjelovitu prehranu iz kuhinje sugrađanke Marijane Kuduz (Zalogajčić).

Treba podsjetiti kako je, od utemeljenja do danas, Ultimate Sports Bodyclub dobio povjerenje 1.480 članova kojima je omogućen kvalitetan trening prilagođen njihovim individualnim potrebama i ciljevima. Trenutno klub ima 500 aktivnih članova što je 50% njegova kapaciteta. Uz poruku kako će se i dalje truditi da opravdaju i sačuvaju dano im povjerenje, iz Ultimate Sports Bodyclub-a poručuju: DOĐI, UČLANI SE I BUDI POBJEDNIK!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ultimate Sports Bodyclub

CENTAR ZA KARIJERE MLADIH

Savjetnica župana Žaklina Marević na otvorenju EXPO smotre visokoobrazovnih institucija

Objavljeno prije

Savjetnica župana Žaklina Marević nazočila je u ponedjeljak u Dubrovniku EXPO smotri visokoobrazovnih institucija u sklopu koje će srednjoškolci iz Dubrovačko- neretvanske županije kao i njihovi vršnjaci iz Splitsko – dalmatinske županije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine dobiti priliku upoznati se s brojnim visokoobrazovnim institucijama, tvrtkama i drugim sudionicima, a sve kako bi se što bolje pripremili za tržište rada.

Savjetnica Marević ovom je prilikom istaknula kako je raduje što su, uz dubrovačke, na događaj stigli i učenici iz drugih županija, ali i zemalja.

”Ova suradnja znači puno svima nama, posebno mladima za razvijanje što bolje i kvalitetnije budućnosti”, napomenula je ona.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Više od 1500 maturanata kroz dva dana imat će priliku upoznati se s programima Visokog učilišta Algebra, RIT Croatia, Zagrebačke škole ekonomije i managementa, Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Dubrovniku, University Collegea Aspira, Sveučilišta VERN’, Hrvatskog katoličkog sveučilište, Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Prirodoslovno – matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagreb, Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i Učilišta Profokus.

Srednjoškolcima će se u formi izlagača i panelista predstaviti i Predstavništvo Europske komisije u RH, a naglasak će staviti na Konferenciju o budućnosti Europe i programe za mlade.

Smotra se održava u organizaciji Centra za karijere mladih Dubrovnik.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije