Ostanimo u kontaktu

GUSARICE MALIM GUSARIMA

UL ‘Gusarice’ Metković poklonima razveselile male neretvanske gusare

Objavljeno prije

Gusarice za male neretvanske gusare

Prvakinje III. Maratona lađarica, UL ‘Gusarice’ Metković, jučer su posjetile tabor malih neretvanskih gusara u Gradskom parku i poklonima razveselile te naše najmlađe sugrađane.

Naime, dio nagradnog fonda od osvojenog prvog mjesta ‘Gusarice’ su odlučile darovati malim neretvanskim gusarima, ali kako su htjele da i mali gusari to osjete odlučile su ih posjetiti u njihovom taboru i darovati slatkišima.

Ova brižna gesta je jako obradovala naše male gusare, a kako je posjet ‘Gusarica’ izgledao pogledajte u kratkoj foto galeriji…

Nakon Gradskog parka ‘Gusarice’ su se uputile na Sponzorsku večeru, koja je ove godine održana u Restoranu Adria, a o njihovom ovogodišnjem pothvatu, mukotrpnim treninzima i svim detaljima koji su vodili do osvajanja trećeg po redu Maratona lađarica, uskoro u intervjuu kojeg su ekskluzivno dale za Metkovic NEWs.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije