Ostanimo u kontaktu

DESNA STRANA GRADA

Ukrašena božićna jela ispred crkve sv. Nikole biskupa

Objavljeno prije

Kicenje jele ispred crkve sv Nikole 2018 (18)

Nakon jutrošnjeg ukrašavanja božićne jele na Trgu kralja tomislava to isto organizirano je je i na desnoj strani našeg grada. U organizaciji Grada Metkovića, Turističke zajednice grada Metkovića i Ustanove za kulturu i šport ukrašena je božićna jela ispred crkve sv. Nikole biskupa.

Nastupili su mali zbor župe sv. Nikole biskupa, djeca iz Dječjeg vrtića Radost i Vid, te  OŠ don Mihovila Pavlinovića, a u ukrašavanju su im pomogli brojni građani desne strane Metkovića koji su sa svojom djecom došli pred crkvu sv. Nikole biskupa, sve uz pomoć vatrogasaca JVP Metković.

Prigodi program vodila je v.d. direktorica Turističke zajednice grada Metković Magdalena Medar-Ujdur, a kako je to sve izgledalo, pogledajte u foto-galeriji.

Foto: Marija Vuletić / Metković NEWS

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije