Ostanimo u kontaktu

TRADICIONALNO UKRAŠAVANJE

Ukrašavanje božićne jele na Trgu kralja Tomislava i ispred crkve sv. Nikole u subotu

Objavljeno prije

Grad Metković, Turistička zajednica grada Metkovića i Ustanova za kulturu i šport organiziraju tradicionalno ukrašavanje božićne jele na Trgu kralja Tomislava u subotu, 30. studenog 2019., u 10 sati.

U prigodnom programu će nastupiti predškolci iz Središnjeg dječjeg vrtića, djeca iz DV Leut, OŠ Stjepana Radića, te Dječji zbor Župe sv. Ilije.  Oni će također ukrašavati jelu, zajedno s djecom iz DV Mali Isus te štićenicima Doma za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković.

I ove se godine organizira ukrašavanje božićne jele na desnoj strani grada.  Također u subotu, 30. studenog 2019., u 14 sati bit će organizirano ukrašavanje božićne jele ispred crkve sv. Nikole biskupa. Nastupit će predškolci iz dječjih vrtića Radost i Vid, djeca iz OŠ don Mihovila Pavlinovića i Dječji zbor Župe sv. Nikole biskupa.

Pozivamo roditelje čija djeca nisu organizirano uključena u ukrašavanje božićne jele da ih dovedu na Trg kralja Tomislava i ispred crkve sv. Nikole biskupa.

4. KOLO ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Uvjerljiva pobjeda ekipe ‘IVO JE ODLEŽAO SVOJE’

Objavljeno prije

U konkurenciji 12 kvizaških ekipa, na četvrtom zimskom kvizaškom druženju u opuzenskom Motel Delta, pobjedu su uvjerljivo ostvarili članovi ekipe IVO JE ODLEŽAO SVOJE, sa 103,5 upisana boda, te su dobili turu pića od Motela Delta i poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče.

Ljubuška ekipa JEDVA HELTER, druga je prošla kroz cilj sa 86 bodova, a vrijedi spomenuti odlično poznavanje glazbe, jer su u trećem krugu imali čak 16 od 20 točnih glazbenih izvođača. Ova ekipa je uz turu pića od Motela Delta dobila i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana.

Uvijek odlična ekipa FALI V, zauzela je treće mjesto sa samo tri boda manje, a za nagradu su dobili poklon paket sladoleda CARMEL ICE.

U kategoriji LAKILUZER, tura pića za šesto mjesto otišla je ekipi BLUDILO BRALE.

TABLICA ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije