Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

OBAVIJEST

Ukinuta mjera privremenog parkiranja na Šetalištu 116. brigade HV

Objavljeno prije

Šetalište 166. brigade HV

Obavještavaju se korisnici privremenog parkirališta na Šetalištu 116. Brigade HV da je od dana 27. 04. 2015. g. (ponedjeljak) ukinuta mjera privremenog parkiranja. Od navedenog dana neće biti dozvoljeno parkiranje vozila uzduž Šetališta, te će Šetalište 116. Brigade HV biti isključivo namjenjeno pješacima kako je i određeno Odlukom o uređenju prometa na području Grada Metkovića.

Mole se vozači da svoja vozila ostavljaju na uređenim parkirališnim mjestima sa zapadne i istočne strane zgrade PP Metković ili na parkiralištima uokolo Autobusnog kolodvora, stoji u priopćenju prometnog redara Grada Metkovića, Igora Penave.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije