Ostanimo u kontaktu

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Ugodna večer uz avanturu Stipe Božića i Vedrana Mlikote ‘Vlaji na Himelaji’

Objavljeno prije

Vlaji na Himelaji - Stipe Božić i Vedran Mlikota u Gradskoj knjižnici

U ponedjeljak navečer u Gradskoj knjižnici Metković tražila se stolica viška, svoju avanturu Vlaji na Himalaji prepričali su naš najpoznatiji alpinist Stipe Božić i glumac Vedran Mlikota.

Uvijek zanimljivo predavanje Stipe Božića sinoć je u Gradsku knjižnicu privuklo mnoštvo posjetitelja. Kao i dosadašnjih posjeta, sa jednim nadasve opuštenim i zanimljivim pristupom, u kojem mu je ovaj put pomogao i glumac Vedran Mlikota, publiku su poveli do najvišeg planinskog vrha na svijetu. Vlaji na Himalaji govori o Božićevoj ekspediciji na koju je u listopadu 2015. godine poveo skupinu poznatih alpinista i zaljubljenika u visine.

Kroz predavanje popraćeno multimedijom publika je bez daha upijala sve detalje, počevši od zahtjevnih priprema za put, pa do opasnosti koje vrebaju i sa kojima su se susretali. Opisujući sve napetosti, nesreće, pa i kobne slučajeve, predavanje su ipak završili sa sretnim trenucima osvajanja i svim ljepotama koje krase taj najveći planinski masiv na svijetu.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije